Îl recunoști? Băiețelul vesel este astăzi unul dintre cei mai apreciați ARTIȘTI din România

Publicat: 13/02/2024, 18:26

Îl recunoști? Băiețelul vesel este astăzi unul dintre cei mai apreciați ARTIȘTI din România. A lansat unele din cele mai cunoscute piese și toată lumea îi cunoaște discografia.

Recunoști băiețelul din imagine? Astăzi este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, cunoscut de toată lumea.

În copilărie, artistul arăta cu totul diferit. A copilărit într-un sat din Banat, denumit Igris, aproape de râul Mureș. Când era copil și trăia la străbunici, acesta arăta mult mai diferit.

Cine este, de fapt, copilașul din imagine

Când era mic, Adi Despot, căci despre el vorbim, nu „aducea” deloc cu rocker-ul de acum.

În fotografia de mai sus, Adi Despot se afla în casa străbunicilor lui. „Am făcut înot, polo și baschet. Apoi, am învăţat să cânt la chitară. Eram în clasa a V-a, cântam Bach… Nu agăţăm pe nimeni, îţi dai seama”, a spus Adi Despot, într-un podcast realizat de Horia Brenciu, un alt artist renumit de la noi.

Adi Despot: „M-am dus, am luat preselecția”

Adi Despot a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea de talente „Școala vedetelor”. Azi, solistul trupei „Vița de Vie” se poate lăuda cu un palmares notabil, devenind un nume „greu” în industria muzicală.

Adrian Despot, unul dintre cei mai cunoscuți artiști și producători muzicali din România, s-a născut pe 21 martie 1976 în Felnac, județul Arad.

Adi Despot a absolvit Universitatea de Muzică din București, la secția Pedagogie și SAE Institute (School of Audio Engineering) din orașul Köln, Germania.

„Eu mi-am început cariera înainte de a apuca să-mi doresc să încep o carieră.În sensul că eram un copil care cânta la chitară la el în cameră, maică-mea mi-a zis: Vezi că se face o preselecţie la televiziune, e o nouă emisiune, «Şcoala vedetelor», sunt tineri care cântă.

Du-te şi tu acolo, poate iei preselecţia. M-am dus, am luat preselecţia, după care a urmat prima zi de filmări, s-a difuzat emisunea în decembrie, a doua zi eram o persoană publică. Eu voiam să-mi fac o trupă, dar nu mi-am dorit niciodată să-mi fac o trupă să fim cunoscuţi, să rupem gura târgului”, a povestit Adi Despot, potrivit wowbiz.ro.

Solistul trupei Vița de vie este căsătorit cu Lisa Despot, din anul 2003 și au împreună doi copii, pe Toma și Maria.

Adi Despot, martor la tragedia din Colectiv. „Eram furios, cum să ard de viu?”

Adi Despot a fost martor, dar și salvator, la incendiul din clubul Colectiv, care a curmat 64 de vieți în data de 30 octombrie 2015.

Într-un interviu, acesta a povestit iadul prin care a trecut: “Era cam aşa, a cincea, a şasea. am ieşit, tot tavanul era în flăcări. Ştiam că au un moment pirotehnic să spunem, dar aşa ceva nu văzusem. Recunosc că am stat o secundă doua să mă întreb dacă este efectul, că n-am văzut un asemenea foc să ardă cu o asemenea valvătaie.”

“În momentul în care am simţit ca presiunea de corpuri de peste mine a început să fie mai mică, am reuşit să-mi scot picioarele, m-am ridicat în picioare şi-am ieşit afară. În momentul în care m-am ridicat în picioare, din spatele meu din club nu mai ieşea nimeni, nu se mai împingea nimeni. Deci am stat, nu pot să spun cât am stat în containerul ăla, dar, am stat ceva. În momentul în care am ieşit afară, probabil au fost câteva momente în care am încercat să-mi revin şi am văzut câmpul de luptă de afară, pentru că acolo era ceva îngrozitor”, povesteşte şi Adi Despot. “Grupul acela de oameni ardea, ardea cu flacără, ardeau oameni, ardeau oamenii de pe ei.“

“Eram furios, e normal, m-au încercat toate stările, eram furios, cum să ard de viu, oricât de păcătos, ca nici unul dintre noi nu e fără de păcate, dar cum să ard de viu…”, spune Adi Despot. ”În povestea asta e vorba de responsabilitate. Nişte oameni, până la urma conjunctura asta nefasta, OK, nu poţi s-o pui pe seama destinului, karmei sau lui Dumnezeu… Este un mare lanţ de lipsa de responsabilitate, de lipsa de pregătiri, mare lanţ de erori. toate umane. Trebuie să învăţăm din lucrul ăsta.”

Sursa foto: Facebook / Adrian Despot

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului