Justin Bieber face dezvăluiri despre cum faima i-a afectat viața: Am început să fac abuz de droguri la 19 ani

Justin Bieber face dezvăluiri despre cum faima i-a afectat viața: Am început să fac abuz de droguri la 19 ani
Publicat: 03/09/2019, 17:08

Interpretul piesei „Sorry” a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani și spune că, la un moment dat, din cauza popularității cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.

Artistul în vârstă de 25 de ani a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram: „Este greu să te trezești dimineața cu o atitudine bună când ești copleșit de propria viață, de trecut, de locul de muncă, de responsabilități, emoții, familie, finanțe și de relații. Uneori, această stare duce în punctul în care nu îți mai dorești să trăiești. Modestia vine cu vârsta. Auzi lucrurile acestea când ești copil și începi să crezi în ele. Rațiunea și puterea de a decide vin cu vârsta. Toți au făcut totul pentru mine și, prin urmare, nu am învățat vreodată bazele responsabilității. La vârsta de 18 ani nu dobândisem abilitățile necesare lumii reale, deși aveam milioane de dolari în cont și acces la tot ceea ce îmi puteam dori. Este un concept foarte înfricoșător pentru toți”.

După ce a împlinit 19 ani, Bieber, care pe atunci avea o relație cu cântăreața Selena Gomez, a început să consume substanțe ilegale.

În prezent, Justin Bieber este căsătorit cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Justin Bieber a copilărit în orașul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câștigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.