Mărturia unuia dintre cei mai mari criminali ai Americii care a omorât aproape 100 de femei: „Voiau să moară. Le iubesc pe toate” – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Mărturia unuia dintre cei mai mari criminali ai Americii care a omorât aproape 100 de femei: „Voiau să moară. Le iubesc pe toate” – VIDEO
Samuel Little, în vârstă de 78 de ani, a ucis femei vulnerabile, cărora, potrivit spuselor lui, „nu li s-au fi dus dorul", de-a lungul a 40 de ani.

Bărbatul, care este suspectat drept cel mai mare criminal din istoria Americii, îi ajută pe polițiști să rezolve crimele de care este vinovat.

Samuel mărturisește că a ucis 93 de femeie de-a lungul a 40 de ani. Dacă se dovedește a fi adevărat, bărbatul l-ar întrece pe  celebrul criminal Ted Bundy, care a ucis 30 de femei.

„Încerc să îmi aduc aduc când am devenit atras de gâturile femeilor”, povestește criminalul în serie care în prezent săvârșeste pedeapsa de închisoare pe viață.

În timp ce râde, continuă: „Multe din femeile astea își doreau să moară. Da, voiau să moară. Le iubesc pe toate. Nu pot să îmi aleg o favorită. Când mor (n. r. ele), sunt toate favorite. Toate îți aparțin. Ne vedem în Iad”.

Confesiunile lui Samuel vor apărea într-un documentar marca Channel 4 care va fi difuzat săptămâna viitoare.

În una dintre declarațiile sale explică motivul din cauza căruia nu a fost prins atât de mult timp: „Nu mi-am asumat niciun risc. Nu aveam pe nimeni care să mă ajute și le alegeam întotdeauna pe cele cărora nu le-ar fi dus nimeni dorul. De asta nu am fost prins atunci. Nu mi-am pierdut niciodată timpul să scap de cadrave. Voiam tot mai mult. Ăsta e blestemul pe care îl aveam”.

Detectivii au declarat că a ucis în mai multe state din SUA, alegându-și victimele din rândul femeilor „margializate și vulnerabile”, incluzând și prostituatele.

Samuel a fost arestat de mai mult de 100 de ori, având deci un cazier foarte mare, care cuprinde de la acuzații de jaf armat la viol în mai multe state din SUA.

Însă nu fusese arestat pentru crimă decât până în 2012 când a fost condamnat pentru trafic de droguri, în Kentucky.

Ulterior, bărbatul a fost extrădat în California unde, datorită testelor ADN, s-a descoperit că avea legătură cu trei crime nerezolvate din 1987 și 1989, toate săvârșite în Los Angeles.

Însă chiar dacă a pledat nevinovat, a fost condamnat la trei sentințe consecutive de închisoare pe viață. Abia acolo a început să vorbească și despre celelalte victime ale sale, iar memoria lui s-a dovedit atât de bună încât descria cum erau îmbrăcate victimele și cum arătau și chiar care a fost ultima lor masă.

Se pare că o fostă iubită de-a lui, Jean, avea grijă de el și chiar fura mâncare și băuturi din magazine pentru a se putea întreține amândoi. Dar Jean nu știa fostul ei iubit omora femei în regulat, relatează Daily Mirror. 

Foto: Captură YouTube

 

Inchide