Motivul BIZAR pentru care agenților de securitate de pe aeroporturi li se cere SĂ ZÂMBEASCĂ MAI PUȚIN

Motivul BIZAR pentru care agenților de securitate de pe aeroporturi li se cere SĂ ZÂMBEASCĂ MAI PUȚIN
Publicat: 12/10/2018, 01:12

Rajesh Ranjan, director general al forțelor responsabile cu securitatea aeroportului, a declarat că 9 din 11 atacuri teroriste au avut loc din cauza angajaților care se purtau prietenos cu călătorii, informează Mediafax.

Nu este pentru prima dată când li s-a cerut să facă schimbări. În iulie, poliția din Karnataka le-a spus ofițerilor să slăbească, altfel vor fi suspendați. Polițiștii au fost sfătuiți să piardă din greutate și să scape de burtă sau să fie pregătiți de pedeapsă, informează Gulf News.

Multe ziare indiene l-au citat pe Bhaskar Rao, directorul general adjunct al poliției din Karnataka: „Este transmisă o impresie proastă. Oamenii se așteaptă ca polițiștii să aibă o greutate potrivită. În cazul unei situații de criză și de ordine publică, un polițist care nu poate avea grijă de el nîsuși și care are o burtă proeminentă nu va fi de niciun ajutor „.

În 2004 polițiștii din Madhya Pradesh au fost plătiți ca să-și lase barbă să crească pentru că superiorii lor credeau că impune mai mult respect.

În mod bizar, în 2014, în restul Asiei au fost angajați 600 de traineri ca să învețe agenții să fie mai prietenoși.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase