Poveste de film: Ce i-a cerut o femeie unui fost iubit, pe care nu-l mai văzuse de 20 de ani. „I-am scris și am apăsat „Trimite”…”

Poveste de film: Ce i-a cerut o femeie unui fost iubit, pe care nu-l mai văzuse de 20 de ani. „I-am scris și am apăsat „Trimite”...”
Poveste de film: Ce i-a cerut o femeie unui fost iubit, pe care nu-l mai văzuse de 20 de ani. „I-am scris și am apăsat „Trimite”...” / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 02/07/2021, 13:02

Cee Rainey a descoperit fotografia unui fost iubit de al ei și și-a adus aminte de o promisiune veche de 20 de ani: de ce ar fi plătit un străin să o ajute să aibă un copil, când putea să apeleze la cel pe care îl iubea?

Cee Rainey a șters de trei ori un mesaj, destinat lui Damian. Nu i-a fost simplu să îi ceară unui bărbat pe care nu l-a văzut de 20 de ani să fie donator de spermă, scrie Daily Mirror.

Dar nu a renunțat și a readus în discuție o promisiune veche de 20 de ani.

„Caut donatori… Îmi aduc aminte că mi-ai promis ceva, în urmă cu mai mulți ani”, a scris Cee.

„Ți-am scris din inimă și am apăsat „TRIMITE”. Apoi m-am gândit – „Oh, Dumnezeule!”

Mesajul trimis în iunie 2016 de Cee, în vârstă de 40 de ani, i-a schimbat viața. I-a adus trei fii, dar și o căsnicie fericită și un bebeluș.

Relația s-a înfiripat în 1996

Cee l-a întâlnit pe Damian în 1996. „Aveam 21 de ani și el 24 de ani. Eram cu prietenii și se uita la mine”, a povestit femeia.

Din păcate, planurile de viitor nu au permis ca relația să continue.

Înainte de a pleca într-o călătorie în lume, Cee a primit un diagnostic crunt: nu putea concepe copii.

„Am fost distrusă. Mi-am dorit să fiu mamă. Visul părea năruit”, a povestit Cee.

Damian i-a făcut însă o promisiune, că o va ajuta, cândva, să devină mamă.

Ulterior, Cee a plecat în Africa. Femeia în vârstă de 45 de ani i-a păstrat mereu un loc în inima sa lui Damian.

În 2003, printr-un prieten comun, cei doi au vorbit la telefon și el i-a spus că are doi copii.

După un timp, Cee a văzut pe Facebook poze cu Damian și cei trei fii ai săi. Acesta se despărțise de partenera de viață.

Minunea s-a întâmplat și se numește Aoife

În 2016, o fotografie i-a adus aminte de Damian. „De ce să plătesc un străin să mă ajute în conceperea unui copil, când pot să am unul cu cel pe care îl iubesc?”, s-a întrebat femeia.

În 2017, minunea s-a produs și cei doi au conceput un copilaș, o fetiță pe nume Aoife, care s-a născut în 23 iulie 2018.

În prezent, cei șase locuiesc în Coleraine, Co Londonderry, Irlanda de Nord și Cee a scris o carte despre experiența ei de bonă și mamă.

„Mă simt foarte recunoscătoare pentru viața mea. Să crezi că o asemenea promisiune, veche de 20 de ani, se poate adeveri, este incredibil. Ne-am asumat riscul și am făcut ceva minunat”, a spus Cee.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase