Propunere controversată: Un aeroport dintr-un oraș european ar putea deveni un uriaș bordel. Clienții vor primi servicii sexuale în propriile mașini

Propunere controversată: Un aeroport dintr-un oraș european ar putea deveni un uriaș bordel. Clienții vor primi servicii sexuale în propriile mașini
Publicat: 14/08/2019, 11:28

Vechiul aeroport Tempelhof a fost de-a lungul timpului aerodrom pentru trupele de aviație naziste în Al Doilea Război Mondial, locul podului aerian din timpul Blocadei Berlinului, iar cel mai recent a fost loc în care au fost cazați refugiații sirieni care au ajuns în Germania, relatează CNN.

Aeroportul a fost scos din funcțiune în 2008 și a devenit un imens parc unde oamenii se retrag pentru a se distra pe role în serile de vară. Acum, aeroportul Tempelhof ar putea deveni un uriaș bordel.

Primarul districtului central al Berlinului a venit cu ideea să se instaleze „cabine sexuale” pe locul fostului aeroport, astfel, susține acesta, va spori securitatea prostituatelor din zonă. Potrivit proiectului, clienții ar putea să primească servicii sexuale în propriile mașini.

Stephan von Dassel, cel care a propus această inițiativă, încearcă să combată prostituția care a scăpat de sub control în ultima vreme în districtul de care este responsabil. Dacă măsura va fi aprobată, prostituția ar fi restricționată în toate zonele în afară de cele din aeroportul Tempelhof. Primarul susține că se va „îmbunătăți atât viața rezidenților, cât și a lucrătorilor sexuali din zonă”.

Dassel argumentează că situația din prezent a prostituatelor din zonă este inumană și că prin refuzul de a acționa, autoritățile tolerează „prostituția forțată, violența împotriva femeilor și dependența de droguri”.

Conceptul de „cabină sexuală” nu e ceva nou. Primele au apărut în Utrecht, Olanda, și s-a răspândit și în alte orașe ale Europei de Vest: în Köln, Essen, Bonn sau Zurich.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase