ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt concurenții despre care Mihai Petre spune că au „toate calitățile necesare pentru a câștiga competiția”

Publicat: 21/03/2014, 23:04
Actualizat: 29/07/2014, 20:48

Vineri seara, de la ora 20:30, cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT s-au aflat din nou în postura de a-i selecta pe concurenții care merită să meargă mai departe în lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Pasionați de sport, muzică sau artă, dansatori fără nicio inhibiție, toți cei care au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 s-au bucurat de o clipă de glorie. Doar Andi Moisescu, Andra Măruță și Mihai Petre au putut decide însă pe cine vor revedea în etapa următoare a competiției ROMÂNII AU TALENT.

Primii concurenți care au reușit să obțină trei „DA” au fost Iulia și Radu Farcane. Cei doi frați au interpretat piesa „Feeling Good”, a celebrei Nina Simone, cucerind jurații de la ROMÂNII AU TALENT, dar și publicul din sală.

„Eu sunt fascinat de ăsta mic”, a spus Mihai Petre, referindu-se la băiețelul de 13 ani.

Pe ritmurile unei compoziții semnate Antonio Vivaldi, Andreas Bu a pictat în doar câteva minute un portret al lui Bob Marley, printr-o tehnică specială. „M-ați trezit și mi-ați arătat că există artiști de valoare în țara asta, pe care trebuie să-i apreciem! Bravo!”, a spus Mihai Petre la final.

„Ne-ați lăsat fără cuvinte”, a comentat și Andra. Nici Andi nu a fost mai puțin impresionat: „Ce bucurie! M-ați lovit din plin!”, a recunoscut el. Așadar, concurentul a plecat mai departe în competiția ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 cu trei voturi pozitive.

Ioan Bugnar a intrat pe scenă pe un monociclu și cântând la saxofon. Nu s-a oprit însă aici, ba chiar și-a continuat numărul într-un mod și mai spectaculos. Băiatul a făcut diverse trucuri care i-a convins pe cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT că merită trei „DA”.

„Foarte bun moment!”, a exclamat Mihai Petre.

Familia Țurca, din Cluj, a animat întreaga sală cu muzica lor. „Apreciez foarte mult că nu numai dumneavoastră v-ați simțit bine acolo, pe scenă, ci și noi aici”, a arătat Andi Moisescu. „Pe mine m-a impresionat faptul că sunteți cu totii niște mentiști atât de buni și reușiți să vă completați atât de bine”, a completat Mihai Petre. Cu trei voturi pozitive, familia Țurca a trecut în etapa următoare a competiției ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Liviu Bora a recunoscut încă de la început că a venit la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT pentru premiul pus în joc. Tânărul student la actorie a mărturisit că ar investi întreaga sumă de bani în studiile sale. Concurentul are șansa de a-și îndeplini visul, întrucât cei trei jurați i-au oferit trei „DA”.

„Mi-a plăcut timbrul tău!”, a spus Andra. „Îmi plac la nebunie momentele care îmi oferă un pachet complet”, a adăugat și Mihai Petre.

Preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 au fost presărate și cu momente amuzante. Protagonist al unui astfel de număr a fost deja cunoscutul Fernando de la Caransebeș. Bărbatul a vrut să-și demonstreze talentul vocal, însă Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu au apăsat butonul înainte ca acesta să-și termine interpretarea.

Fernando a reacționat imediat, destul de supărat: „Dar tu, Mihai Petre, ce talent ai?”, a întrebat concurentul. „Ai mult tupeu în tine. Dar eu tot Fernando de la Caransebeș am să fiu, iar tu tot Mihai Petre ăla fals, care nu știe să danseze”, a mai comentat el, amenințând chiar că-l va lovi pe jurat cu microfonul în cap. Trei „NU” a primit acesta la final.

Nici Silvestre Pietrescu nu a fost mai apreciat. Bărbatul a reușit să stârnească repulsie după ce a mâncat râme vii, carne crudă de pui și de pește. „Am stomac de câine”, a spus concurentul.

Andra s-a arătat însă de-a dreptul dezgustată: „N-am putut să privesc acum și nici nu cred că mai sunt capabilă să mai privesc încă odată. Mi s-a întors stomacul pe dos”, a spus ea. „Categoric NU!”, a votat Mihai Petre. „Sincer NU vă spun și eu, dar vă urez multă sănătate”, a spus și Andi.

Ricardo Massida, cunoscut publicului de la show-ul „Serviți, vă rog”, a adus în fața celor trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT un număr pe cât de inedit, pe atât de amuzant.

„Ești un adevărat profesionist! Am râs cu lacrimi”, a spus Andra. „Bravo! Din partea mea ai, fără îndoială, DA!”, a adăugat Andi Moisescu. Tot un vot pozitiv a oferit și Mihai Petre, astfel că Ricardo va putea continua competiția.

Grupul Brio Sonores a ridicat juriul și publicul în picioare atunci când a interpretat piesa „O Sole Mio”. „Ne-au ucis!”, a spus Andi Moisescu la final. „Eu am un sentiment foarte bun în ceea ce vă privește”, a adăugat Mihai Petre. „Aveți toate calitățile necesare pentru a câștiga competiția. A fost o onoare să vă ascult”, a adăugat el.

Nu numai că muzicienii au primit trei voturi pozitive, ci și biletul verde care îi trimite direct în semifinala concursului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Alexandra Siverenco a cucerit inimile membrilor juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Micuța balerină în vârstă de numai șase ani a dansat fără nicio inhibiție.

„Ești foarte frumoasă și ești foarte grațioasă”, a spus Andra. „Ești o minunăție de copil!”, a complimentat-o și Mihai Petre, înainte ca Andi Moisescu să-i ofere și el tinerei concurente un vot pozitiv.

Elena de la Otopeni a venit la ROMÂNII AU TALENT pentru a fi văzută de Nicolae Guță. Concurenta a cântat și a dansat cum a știut mai bine, însă nu a reușit să obțină cei trei „DA”. „Dacă cineva a vrut să se răzbune pe mine, a reușit”, a comentat Mihai Petre la final.

Totuși Elena s-a arătat încrezătoare că „cineva din lumea muzicii” a observat-o cu această ocazie și o va căuta pentru o colaborare.

Cuplul de acrobați Duo Apostol au fost ultimii concurenți care au primit trei „DA” în ediția de vineri a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, după un număr care i-a ținut cu sufletul la gură pe Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu.

O nouă ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT va fi difuzată vineri, 28 martie, de la ora 20:30, la ProTV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer