UITĂ TOT ce știai până acum. Actrița Halle Berry A DEZVĂLUIT cum își lucrează ABDOMENUL pentru următorul film

UITĂ TOT ce știai până acum. Actrița Halle Berry A DEZVĂLUIT cum își lucrează ABDOMENUL pentru următorul film
Publicat: 14/12/2018, 15:53

Actrița Halle Berry a oferit detalii legate de programul de fitness pe care îl urmează. În imaginile pe care le-a publicat pe Instagram, actrița a arătat ce mișcări face pentru a asigura o creștere accelerată a musculaturii abdominale.

În exercițiile prezentate, actrița lucrează alături de cascadorul Peter Lee Thomas și le explică fanilor săi că pregătirea ei fizică pentru următorul film este la fel de utilă și pentru refacerea tonusului abdominal după o naștere.

Vedeta de la Hollywood a inclus în seriile de exerciții prezentate ridicări alternative ale brațelor pe care se sprijină corpul aplecat înainte și plasarea acestora pe rând pe o bancă, sărituri laterale pe fiecare picior, abdomene efectuate la bară cu ridicări de genunchi, ridicări de picior, abdomene laterale din poziția suspendată la bară. Antrenamentul prezentat se încheie cu vedeta suspendată la bară executând ridicări de picior în diagonală și în față, până când spatele ajunge să fie aproape paralel cu podeaua.

Actrița americană Halle Berry își va face debutul ca regizor cu pelicula „Bruised”, despre o luptătoare MMA. Halle Berry va și juca în povestea unei luptătoare Mixed Martial Arts (MMA), Jackie „Justice”, care trăiește dezamăgirea eșecului în singurul domeniu în care era bună: artele marțiale.

Personajul ei se trezește că trebuie să învețe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câțiva ani înainte și care reapare în viața ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cușcă într-o străduință de a deveni mama pe care o merită cel mic.

Halle Berry este prima și singura artistă de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. A debutat în anul 1991, cu un rol în „Jungle Fever”, de Spike Lee, și a fost în anii 2000 actrița cel mai bine plătită, după apariții în seria „X-Men” și în pelicula „Die Another Day” din franciza „James Bond”.

Foto: Halle Berry/ Instagram