Vedete care au furat hârtie igienică sau au consumat droguri în palatul Buckingham

Vedete care au furat hârtie igienică sau au consumat droguri în palatul Buckingham
Publicat: 15/10/2019, 14:29

Într-un interviu acordat pentru publicația Sunday Times, actrița Olivia Colman, ce interpretează rolul reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii în serialul „The Crown”, a dezvăluit că soțul ei a furat un suvenir din palatul Buckingham.

Oficialii de la palatul Buckingham au refuzat să comenteze declarația actriței, dar, anterior, au subliniat că cei mai mulți invitați pleacă din clădire fără a lua ceva cu ei.

„Avem aproximativ 50.000 de vizitatori anual și, dacă fiecare dintre aceștia ar lua câte un suvenir, nu ar mai rămâne mare lucru”, a declarat un oficial pentru BBC.

Prin declarația făcută, Olivia Colman a amintit de celebritățile care se află pe „lista neagră” a palatului Buckingham, precum actrița Denise Van Outen.

Denise Van Outen și-a cerut scuze, după ce a recunoscut că „a împrumutat” o scrumieră și o cutie de șervețele din palat, în anul 1998. Actrița le-a spus telespectatorilor emisunii „The Big Breakfast”, a cărei gazdă era, că i s-a părut „puțin amuzant” să ia ceva din palat. Denise a afirmat că a returnat obiectele, însoțite de o cămilă din pluș și de un bilet pe care scria „Iertare, doamnă. Nu am intenționat să vă dau cocoașa”.

Cântăreața Emma Bunton, din formația Spice Girls, este o altă vedetă care nu s-a comportat corespunzător în timpul unei vizite la palatul Buckingham. Aceasta a afirmat într-o emisiune TV că a dărâmat un semn de pe ușa toaletei pentru femei din palat. Întâmplarea a avut loc în anul 2002, atunci când a fost invitată să susțină un concert pentru regină.

Totodată, Piers Morgan, prezentatorul emisiunii „Good Morning Britain”, a recunoscut că are o colecție de hârtie igienică, sustrăgând rolele din casele mai multor celebrități. Piers a glumit spunând că o rolă de hârtie luată din casa producătorului TV Simon Cowell este depozitată lângă una obținută din palatul Buckingham. Cu toate acestea, actorul a susținut că a eșuat în încercarea de a lua o rolă de hârtie din Casa Albă, în timpul mandatului lui Barack Obama. „M-am temut că mă voi trezi în închisoare”, a spus acesta pentru tabloidul Mail on Sunday, în anul 2011.

Totodată, actrița premiată cu Oscar Olivia Colman a declarat pentru publicația The Sunday Times că soțul ei a luat o rolă de hârtie igienică din palat, în timp ce se aflau la un eveniment caritabil: „Soțul meu a furat o rolă de hârtie igienică, doar pentru a putea spune că o avem de la palatul Buckingham”.

Potrivit jurnalistului și purtătorului de cuvânt al familiei regale Dickie Arbiter, vizitatorii care pleacă din palatul Buckingham fără a lua ceva nu pierd nimic special. „Este destul de ridicol. Pe hârtia igienică nu scrie «palatul Buckingham» și este la fel ca cea pe care o are toată lumea”, a spus acesta.

Totodată, Dickie Arbiter și-a exprimat îndoiala cu privire la presupusul furt al scrumierei în anul 1998, susținând că, pe întregul domeniu, fumatul este interzis de mult timp.

Astfel, el sugerează că celebritățile care sustrag obiecte din palat urmăresc, mai degrabă, să-și facă reclamă. „Nu iau obiecte de valoare. Iau ceva pentru a putea spune că au furat din palatul Buckingham”, a adăugat Arbiter.

Alte mari vedete au declarat, în trecut, că nu au respectat conduita impusă de cei care administrează palatul.

Muzicianul John Lennon a susținut că a consumat canabis într-una dintre toaletele palatului, dar colegul său George Harrison din trupa The Beatles l-a contrazis, spunând că au fumat o țigară normală, „pentru că erau foarte nervoși”.

Cu toate acestea, în palatul Buckingham s-a consumat canabis. Cântărețul Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun, în anul 2017, că s-a retras într-una din toaletele platului pentru a fuma canabis și nu pentru că s-a simțit rău, așa cum se vehicula: „Să vărs în palatul Buckingham? Nu, am tras un fum în palatul Buckingham”. Potrivit muzicianului, incidentul a avut loc în anul 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...