DIETA DANEZĂ. Cum să slăbești 7 kilograme în 7 zile

DIETA DANEZĂ. Cum să slăbești 7 kilograme în 7 zile
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13/01/2015, 15:31
Actualizat: 08/01/2020, 20:23

DIETA DANEZĂ. Este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare șase luni fără a da peste cap metabolismul, susțin experții în nutriție. Potrivit specialiștilor,DIETA DANEZĂpromite pierderea a șapte kilograme într-o săptămână. Pentru căDIETA DANEZĂeste săracă în kilocalorii, persoanele care doresc să țină acest regim de slăbire au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

DIETA DANEZĂ – prima zi. La micul dejun se va bea o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La prânz se recomandă două ouă fierte, 400 grame de spanac și o roșie. Cina va fi alcătuită din 200 de grame de friptură de vacă și o salată verde cu ulei și zeamă de lămâie.

DIETA DANEZĂ –Ziua 2. La masa de dimineață se recomandă o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pânz se vor mânca 250 de grame de șuncă și un iaurt natural. La cina va fi același meniu ca în ziua precedentă.

DIETA DANEZĂ –Ziua 3. Dimineața, pe lângă cafea, se va mânca și o felie de pâine prăjită. Masa de după-amiază va fi alcătuită din două ouă fierte, o felie de șuncă și o salată verde. La cină se va mânca o țelină fiartă, o roșie și un fruct proaspăt.

DIETA DANEZĂ –Ziua 4. Micul dejun va fi același ca în ziua precedentă. Masa de prânz va consta în 200 de mililitri de suc de portocale și un iaurt natural. Seara se recomandă un ou fiert, un morcov ras și 250 de grame de brânză de vaci.

DIETA DANEZĂ –Ziua 5. La prima masă a zilei se va mânca un morcov ras. Pentru prânz se recomandă 200 de grame de cod fiert cu zeamă de lămâie și o linguriță de unt. Cina va consta în 200 de grame de friptură de vacă și o țelină rasă.

DIETA DANEZĂ –Ziua 6. La micul dejun se va servi o ceașcă de cafea și o felie pâine prăjită. Prânzul va consta în două ouă fierte și un morcov ras, iar la cină este indicat o friptură de pui și o salată.

DIETA DANEZĂ –Ziua 7. Micul dejun constă doar într-o ceașcă de cafea, în timp ce la masa de prânz nu se va mânca nimic. Cina constă în 200 de grame de cotlet de miel și un măr.

Pentru ca rezultateleDIETEI DANEZEsă nu întârzie să apară, se recomandă ca salata verde să fie proaspătă, iar iaurtul să fie natural fără aditivi, zahăr și fructe. În plus, per­soanele care nu tolerează cafeaua o pot înlocui în cadrulDIETEI DANEZEcu ceai. Potrivit experților, senzația de foame poate fi păcălită printr-un consum ridicat de apă, peste doi litri zilnic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase