• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bărbatul din Ploiești care a făcut stop cardiac într-o secție de votare a murit

Bărbatul care duminică a făcut stop cardiac în incinta unei secții de votare la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 din Ploiești a fost transportat la spital
Bărbatul care duminică a făcut stop cardiac în incinta unei secții de votare la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 din Ploiești a fost transportat la spital

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploiești, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 și a făcut stop cardiac în incinta secției de votare, a murit.

UPDATE: 11. 30 Bărbatul care duminică a făcut stop cardiac în incinta unei secții de votare din Ploiești a fost transportat la spital unde, după câteva zeci de minute în care medicii au încercat să îl resusciteze, a fost declarat decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, medicul Daniel Nicolae, bătrânul care duminică a făcut stop cardiac într-o secție de votare din Ploiești a fost declarat mort.

Echipajul de pe ambulanță a încercat timp de aproximativ 30 de minute să-l resusciteze pe bărbat în secția de votare, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești, unde în pofida intervențiilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploiești, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze a făcut stop cardiac în incinta secției de votare, la ora transmiterii acestei știri medicii ajunși la fața locului încercând să îl resusciteze.

Incidentul s-a petrecut la o secție de votare de pe strada Bobâlna din Ploiești, iar cei care l-au văzut pe bărbat prăbușindu-se au sunat la 112, la fața locului ajungând o ambulanță.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că echipajul medical a constatat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a făcut stop cardiac, iar la ora transmiterii acestei știri se fac manevre de resuscitare.

Inchide