ALEGERI LOCALE 2012. Vasile Blaga, despre rezultatele PDL „Am înțeles mesajul alegătorilor”

Publicat: 12 06. 2012, 13:36
Actualizat: 13 06. 2012, 09:40

După anunțarea rezultatelor oficiale ale alegerilor locale 2012, PDL a reușit să obțină 27,3% dintre primării, potrivit liderului democrat-liberal Vasile Blaga. În ciuda rezultatelor dramatice, Blaga a zis că PDL merge mai departe și că a înțeles mesajul alegătorilor.

„PDL a înregistrari pierderi foarte mari, a primit un vot politic negativ. Am plătit costul guvernării noastre. Avem un număr foarte mic de șefi de Consiliul Județean, am înțeles mesajul alegătorilor. Am făcut și greșeli și pentru că nu am explicat la timp, nu acum, măsurile dure pe care le-am luat, asta ne-a costat foarte mult”, a declarat Vasile Blaga, într-o conferință de presă susținută astăzi.

ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE DIN ORAȘUL TĂU – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO

Referitor la mișcarea de dreaptă pe care vrea s-o formeze Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PDL a susținut această idee, spunând că dori o „intersectare cu PDL”.

„Am văzut ce a zis Mihai Răzvan Ungureanu ieri cu noul proiect de dreapta. Îi urez foarte mult succes. Și dacă s-ar întâmpla să se intersecteze cu PDL, nu ar fi rău, eu îmi doresc asta”, a adăugat democrat-liberalul.