Boc, în fața „oglinzii selfie”. Cum s-a pozat edilul la un târg de nunți. FOTO

Publicat: 13 01. 2017, 15:17
Actualizat: 03 10. 2018, 01:17

Emil Boc a deschis, vineri, expoziția de nunți „Nuntă la Palat” care are loc până duminică la Muzeul de Artă, fostul Palat Banffy din Cluj-Napoca, și a efectuat un tur al standurilor, în cadrul căruia a degustat produse de cofetărie și s-a pozat cu expozanții. La un stand, Emil Boc și-a făcut o fotografie cu o pălărie de șerif american pe cap, care i-a fost imprimată imediat, ca amintire. De asemenea, edilul a testat oglinda selfie, care este un touch-screen, expusă în premieră la târgul de nunți, unde și-a făcut o fotografie și a avut posibilitatea să o retușeze, grație softului inclus.

„Să îmi pun mai mult păr”, a glumit edilul, care a și scris și un mesaj pe oglindă, „I love Cluj”.

Boc a primit fotografia imprimată și a primit promisiuni din partea creatorului oglinzii că data viitoare va putea să trimită fotografia direct pe rețelele de socializare, imediat ce aceasta a fost făcută. Dan Neamțu, managerul firmei care a expus oglinda selfie, a declarat că aceasta este creația sa.

„Este cel mai nou tip de photobooth, este o oglindă touch-screen. Noi am construit-o la Cluj-Napoca, este o nouă tehnologie, se face un selfie care se poate trimite instant în social media sau pe mail. Oglinda selfie vrem să o închiriem la evenimente, pe ore. Noua oglindă este interactivă, este fun, poți să și retușezi din soft și poți personaliza fotografia. Poți semna pe ea, poți corecta, vedeți că primarul și-a făcut freza”, a explicat Neamțu. Potrivit acestuia, crearea noii oglinzi, cu soft cu tot, a costat circa 2.500 de euro.

La expoziție de nunți „Nuntă la Palat” participă peste 130 de expozanți cu standuri cu rochii de mireasă, costume de miri, aranjamente florale, produse de cofetărie, bijuterii.

Organizatorul expoziției, Anca Gădălean, a declarat că la această ediție sunt standuri inspirate din basmele românești, decoruri de nuntă desprinse din basme precum „Pasărea măiastră” , „Sarea È‹n buchete” sau „Palatul de cleștar”, dar și rochii care se croiesc după cum își dorește mireasa, „create din piese individuale, luate separat, dar care È‹mpreună formează un tot unitar”.

„Alți expozanți oferă pantofi făuriți după calapodul fiecărei mirese sau care se mulează perfect pe măsura piciorului, exact ca pantofii de dans, iar o firmă propune filmarea cu o dronă a unor momente ale nunții”, a spus Gădălean.

Târgul de nunți va fi deschis la Muzeul de Artă până duminică, organizatorii așteptându-se la peste 5.000 de vizitatori.