DISCUȚIE APRINSĂ. Ciolacu, supărat pe Ponta pentru că a criticat PSD: Este partidul care l-a făcut premier. I-am spus că atacurile nu sunt normale, dat fiind trecutul comun

Redactor:
Gândul
DISCUȚIE APRINSĂ. Ciolacu, supărat pe Ponta pentru că a criticat PSD: Este partidul care l-a făcut premier. I-am spus că atacurile nu sunt normale, dat fiind trecutul comun
Ciolacu, discuţie aprinsă cu Ponta

Marcel Ciolacu a afirmat că a avut o discuție cu Victor Ponta în care i-a reproșat atitudinea sa din ultima vreme față de partidul care l-a făcut premier. În contextul în care PSD, ALDE și Pro România ar putea forma o alianță pentru locale și parlamentare, actualul lider PSD a avut discuții cu liderii celorlalte două formațiuni politice. 

Marcel Ciolacu pare că nu este entuziasmat de un dialog cu Victor Ponta, căruia spune că i-a reproșat atitudinea negativă față de PSD, insistând asupra faptului că nu va mai acdepta comentarii critice și în viitor.

„Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Am remarcat că au apărut excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, dat fiind și trecutul comun să fie făcute anumite afirmații. A lăsat anumite nuanțe, niște atacuri împotriva PSD, partid care până la urmă l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena3. 

PSD, ALDE și Pro România, alianță pentru locale și parlamentare?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, recunoaște că au fost discuții între PSD, ALDE și Pro România pentru a forma o alianță politică, fie una electorală, fie ambele, atât pentru alegerile locale, unde va candida pentru un nou mandat de primar, cât și la cele parlamentare. Totuși, discuțiile despre alianță au fost compromise de pandemia de coronavirus.

Din postura de lider Pro România, Victor Ponta a adus critici fostului său partid, mai ales în contextul alegerilor prezidențiale din 2019:

„Doamne ferește!  Este exact simbolul a ceea ce a fost mai rău, a ceea ce oamenii au respins. Este simbolul a faptului că ai ajuns de la 46% la 22% și te poți duce și mai jos. Dacă speranța PSD-ului este doamna Dăncilă atunci cu atât mai mult înseamnă că Pro România este foarte necesar”, comenta liderul Pro România, despre candidatul la prezidențiale al PSD.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Înnebuniți după șaorma cu de toate. Chiar și cu amendă. Vorbim de doi deputați PSD care n-au vrut să poarte masca în interiorul unui local care vinde șhaorma. Ba chiar au fost și violenți. Și uite așa, au dat o grămadă de bani pentru specialitatea oriental. https://www.gandul.ro/19465630Gelu Duminică și Mihai Morar, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 7 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide