Dragnea, umilit după gratii. Fostul lider PSD a depus plângere după turul 2 al alegerilor prezidențiale

Publicat: 25 11. 2019, 08:59

Decizia a survenit după ce Dragnea nu ar fi fost „lăsat” să voteze, la Penitenciarul Rahova, deși nu are drepturile electorale interzise de către instanță.

„Avand in vedere cele de mai sus, consider ca prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale mai sus mentionate, persoanele responsabile pentru aceasta situatie facandu-se vinovate de savarsirea infractiunilor prevazute de art 385 si art. 297 al. 1 si 2- teza I Cod penal”, scrie Liviu Dragnea, în plângere, potrivit a1.ro.

„România a câștigat! România modernă, România europeană, România normală a câștigat azi! Românii au fost eroii zilei de azi. Au mers în număr impresionant să voteze și acesta este cel mai important câștig în ziua de azi. O mențiune specială pentru românii din Diaspora, care au mers în număr extroardinar de mare la vot.

Este o victorie importantă! Cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD-ului.

Primesc această victorie cu bucurie, cu mulțumire, cu modestie și cu încredere în România. Vă promit azi, aici, în această seară, că voi fi președintele tuturor românilor.

Și președintele celor care m-au votat, și președintele celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge totuși la vot!”, a spus Iohannis, imediat după ce a fost declarat câștigător în turul 2 al alegerilor prezidențiale.