Eugen Tomac propune o ”Lege anti-clan”: ”Oamenii trăiesc cu frică, iar autoritățile închid ochii. Nu putem continua așa la nesfârșit”

Publicat: 17 11. 2020, 12:53
Eugen Tomac propune o ”Lege anti-clan”: ”Oamenii trăiesc cu frică, iar autoritățile închid ochii”

Subiectul ”lume interlopă în România” se află, de foarte mult timp, în centrul atenției, clanurile mafiote făcând ”legea” nu numai în București, ci și toate județele din țară. Liderul PMP, Eugen Tomac, propune un proiect legislativ prin care rețelele de crimă organizată și clanurile să fie destructurate.

Tomac scrie în mediul online că este absolut necesară o ”Lege anti-clan”, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță. Din păcate, susține liderul PMP, ”autoritățile închid ochii”, iar situația devine din ce în ce mai alarmantă, cu fiecare zi care trece.

”Lege anti-clan! De prea mulți ani, rețele de crimă organizată și clanuri de tot felul funcționează nestingherit în România. Oamenii trăiesc cu frică, iar autoritățile închid ochii. Nu putem continua așa la nesfârșit. Firesc este ca românii să se simtă în siguranță oriunde s-ar afla: pe stradă, în parcuri sau în case”, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.

”Iar pentru asta, Legea trebuie să funcționeze! Poliția trebuie să aibă mijloacele necesare pentru a-i înfrunta pe infractori. Astăzi, o Lege anti-clan este esențială. Traficul de ființe umane, cerșetoria organizată, tâlhăria, furtul; toate trebuie ferm combătute. PMP va aduce mai multă ordine și siguranță!”

Eugen Tomac

Eugen Tomac: ”Paturi libere nu mai sunt. Medicii și personalul medical sunt epuizați

Creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus a plasat România într-o perioadă extrem de complicată din punct de vedere medical, medicii fiind epuizați, iar numărul de paturi libere s-a redus îngrijorător.

Cu câteva zile în urmă, Eugen Tomac a propus ca secțiile ATI ale spitalelor non-COVID să fie deschise, tocmai pentru ca pacienții aflați în stare gravă să poată fi tratați cât mai repede, fără a fi nevoie de transport aerian dintr-o parte în alta a țării.

”Paturi libere nu mai sunt. Medicii și personalul medical sunt epuizați. Trebuie deschise secțiile ATI ale altor spitale, încă nedeclarate spitale Covid, pentru a putea trata rapid pacienții în stare gravă, fără a mai fi nevoie de transport aerian de la un capăt la altul al țării. Inclusiv spitalele private pot fi incluse în sistemul de salvare a vieților pacienților Covid care nu sunt în stare atât de gravă încât să aibă nevoie de intubare, dar care necesită terapie cu oxigen”, a precizat liderul PMP.