EXCLUSIV. “Strategul” Vasile Dîncu minte prostește la Digi 24! Cum a încercat să mușamalizeze întâlnirea dintre liderii PSD & AUR (DOVADA FOTO)

Publicat: 13/12/2020, 22:13
Actualizat: 14/12/2020, 09:54

Au apărut primele reacții după ce GÂNDUL.RO a prezentat ÎN EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ dovada că liderii PSD și AUR, respectiv Marcel Ciolacu și George Simion, s-au întâlnit vineri în ”bârlogul” așa-zisului strateg Vasile Dîncu. Acesta, înfipt ca un ghimpe în structurile PSD – acolo unde este președintele Consiliului Național al partidului – a găzduit, vineri, la sediul IRES (institut pe care îl coordonează) întâlnirea care ar putea răsturna calculele făcute la Vila Lac 1.

GÂNDUL.RO a arătat și imaginile care probează totul (VEZI AICI INFO + GALERIE FOTO). Numai că, duminică, Dîncu a încercat să ”spele putina” și – într-o intervenție nefericită la DIGI24 – a mințit fără să țină cont că noi deținem dovada întâlnirii. Strategul-falimentar – cel care n-a reușit niciodată, nici chiar în propriul fief, la Cluj, să câștige vreo rundă electorală – ne întrebăm ce caută totuși în politică așa un looser?! – a declarat cu o nonșalanță sinucigașă că George Simion și Marcel Ciolacu nu s-ar fi văzut în biroul lui vineri, între 13.50 și 14.50. „Domnul Ciolacu a trecut mai târziu pe la mine, nu a participat la această întâlnire”, a clamat public Vasile ”Pinocchio” Dîncu.

Declarații mincinoase – așa cum se va vedea – pentru a acoperi negocierile dintre PSD și AUR. De altfel, pentru Dîncu nu e prima oară când pică „Testul adevărului”. Personajul din ”sufrageria lui Gabi Oprea” este cunoscut ca un „jucător” politic cu o credibilitate șubredă.

Nu o dată, el s-a aflat ”în offside”, iar presa l-a deconspirat ca pe un actor politic cu abilități histrionice. Faptul că Dîncu încearcă acum să demonteze întâlnirea dintre Ciolacu și Simion poate să arate un lucru sensibil. Și anume că niciunul dintre cei doi lideri politici nu erau mandatați/nu comunicaseră staff-urilor că poartă discuții pentru un eventual parteneriat politic. Totul ar fi fost ”pe cont propriu”. Probabil că Dîncu le-a garantat celor doi că întrevederea de la biroul său va fi „safe” și că nimeni nu va afla. Nici nu au aflat alții cu excepția reporterilor GÂNDUL.RO.

Așa încât acum, ”Pinocchio” Dîncu vrea să acopere discuțiile purtate pe șest. Nu poate însă, fiindcă – așa cum demonstrăm – imaginile realizate de noi țin loc de probă clară. Dîncu susține că „Domnul Ciolacu a trecut mai târziu pe la mine, nu a participat la această întâlnire”. Fals!

Marcel Ciolacu s-a aflat în clădirea din Primăverii în același moment cu George Simion. Cei doi au intrat în jurul orei 13.50 acolo și au părăsit sediul IRES după aproape o oră. Unul după celălalt în așa fel încât să nu fie văzuți împreună. ”Pinocchio” Dîncu i-a condus separat la plecare. Mai întâi, la 14.38 pe George Simion, iar la 14.50 pe Marcel Ciolacu.

Vineri. Ora 14.38. George Simion iese primul din biroul lui Vasile Dîncu. Acesta îl conduce și se întoarce în sediu după ce schimbă câteva cuvinte…
După exact 11 minute, Dîncu îl însoțește la plecare și pe Marcel Ciolacu. Cei doi „trag concluzii” după întâlnirea între… șase ochi cu George Simion! Vizita liderului PSD nu este așadar nicicum „mai târzie”, așa cum Pinocchio Dîncu a încercat să inducă în intervenția de la Digi24

Noi vă prezentăm azi și datele tehnice ale imaginilor surprinse de camerele foto (ATAȘĂM FOTO/VEZI GALERIE FOTO!). Acestea pot fi puse oricând la dispoziția oricui – inclusiv a lui ”Pinocchio” Dîncu pentru a-i putea reîmprospăta memoria. Jocul lui însă nu mai miră pe nimeni, întrucât n-a fost niciodată un actor politic credibil. Iar ceea ce susține azi întărește imaginea despre el. Un Pinocchio al circului politic!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația