VIDEO | Ludovic Orban: Nu există PSD-iști care să aibă mai multe atacuri împotriva mea decât unii colegi

Publicat: 27/08/2021, 21:33
Actualizat: 27/08/2021, 21:45

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri în cadrul prezentării Moțiunii „PNL – Forța Dreptei” în Comitetul Director Județean al PNL Vaslui, că și-ar fi dorit o competiție pentru șefia partidului cu mai puțină tensiune și atacuri din partea unor colegi de partid. De asemenea, el a afirmat că nu se aștepta să îl aibă contracandidat pe Florin Cîțu.

„Nu m-am așteptat să am un contracandidat și cu atât mai puțin un contracandidat care practic a fost partenerul meu și omul care a crescut în patru ani că Făt Frumos, fiind vicepreședinte, lider de grup la Senat, ministru de Finanțe și premier. Asta e, nu întotdeauna noi ne alegem situațiile. Sigur că există o competiție, o competiție pe care mi-aș fi dorit-o altfel, nu cu atâta tensiune”, a declarat Orban, la Vaslui.

Liderul PNL se arată surprins te tensiunea la care s-a ajuns în cursa pentru șefia partidului, precizând că nici „PSD-iștii” nu formulează atâtea atacuri cum o fac anumiți colegi de partid asupra să, îndemnându-și totodată colegii să voteze cea mai bună variantă pentru Partidul Național Liberal.

„Dacă vă uitați pe pagină de Facebook a unor colegi, parcă nu am fi colegi de partid. Nu există pesedist care să aibă mai multe atacuri împotriva mea decât unii colegi.  Important este deznodământul, deznodământul este în mâna voastră”, a afirmat Ludovic Orban.

Rareș Bogdan și Emil Boc sunt unii din liderii PNL cu care Orban a avut mai multe contre în spațiul public în ultima vreme, cei doi declarându-și susținerea pentru premierul Florin Cîțu în competiția pentru ocuparea funcției de președinte al PNL.

„Faptul că noi am stat lângă Ludovic Orban, nu v-ați pus întrebarea dacă ceva s-a întâmplat, nu cu noi, ci cu comportamentul domniei sale.”, a spus Rareș Bogdan.