Piedone e CATEGORIC: nu mă retrag și merg până la capăt / Primarul Sectorului 5 mărturisește că este amenințat, înjurat și umilit

Publicat: 29/03/2024, 13:31

Cristian Popescu Piedone declară ferm, într-o intervenție la Antena3, că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Asta, în ciuda faptului că este amenințat, înjurat și umilit de către adversarii săi politici. 

Cred că m-am săturat să tot repet nu mă retrag și merg până la capăt. Mă amenință, mă lovesc, mă înjură, mă umilesc. Duc, că am spatele bătătorit de ura lor.

Piedone își spune credința în cetățenii, care „nu îl abandonează”. Primarul le transmite dușmanilor că „a venit ziua decontului”.

Cetățenii sunt sătui de ei. Cetățenii știu cine sunt. Cetățenii știu ce pot. Ei nu mă abandonează. Cetățenii m-au făcut să fiu tare împotriva tuturor atacurilor lor. Chiar dacă mă leagă, dacă mă omoară ei, cetățenii vor rămâne să mă răzbune. Gata cu batjocura, gata cu minciuna. Suntem mulți și nu ne puteți răpune. Suntem mulți, dragi politicieni, și nu fac demagogie. Că vă convine sau nu, a venit ziua decontului.

„Dacă mă duc în prăpastie, nu mă întorc”, mai spune Piedone, adăugând „cuvântul meu este cuvânt”.

În cercurile astea, vin tot felul de zvonuri. Eu trăiesc într-un glob de sticlă, n-aud și eu lucrurile astea? Suntem toți făcuți din carne și oase, din sânge. Credeți că nu resimțim? Credeți că familia mea nu resimte lucru lucrurile astea? Am zis o vorbă dacă mă duc în prăpastie, nu mă întorc de la marginea prăpastiei. Și acolo cuvântul meu este cuvânt. Am zis că merg până la capăt. Merg până la capăt, indiferent ce se întâmplă. Dar nu mai au ce se întâmple? Ce să se întâmple? Se gândesc în neputința lor ce? Să-l aresteze? Să-mi scoate 20 de milioane de dosare? Dar ce-ați făcut? Ați dormit 30 de ani?

Piedone transmite că acest „coșmar” al cetățenilor se va încheia pe 9 iunie, însă „coșmarul lor” abia atunci începe. Edilul spune că adversarii săi ar fi în stare „să-i bea sângele”, pentru că „sunt geloși”.

Coșmarul nostru, al cetățenilor, se încheie pe data de 9 iunie. Coșmarul lor de-abia atunci începe. Pentru că ambiția mea și încrederea cu care suntem învestit astăzi și ei știu și din toate sondajele. Eu nu merg pe sondaje, eu nu mă duc după nicio fentă, eu merg în realitate. Nu, nu mă duc într-o realitate virtuală indusă sau creată sau trăită de toți. Eu de când mi-am anunțat candidatura, merg pe cioburi. Credeți că eu nu știu că trăim, totuși, în România? Aceste partide, care nu au putut crea un candidat, nu mi-ar bea și sângele? Nu ar fi în stare de orice? Sunt geloși. Asta este eticheta, pentru că ei nu pot.

Președintele executiv al PUSL mărturisește că a purtat discuții cu liderii relevați de pe scena politică.

Ca președinte de partid, ca președinte al Partidului Umanism Social-Liberal din România, sunt dator și m-am întâlnit cu toți liderii de partid care au contat, de la Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, la Simion. Nu m-am întâlnit cu USR.

Da, ne-am întâlnit, da, au fost discuții, da, e normal. Nu m-a îndoit nimeni de la nimic. Merg până la capăt și merg cu Partidul Umanist Social-Liberal. Dar nu voi avea oboseală, nu voi avea somn. Este ambiția mea. Dacă mor pe teren, am să demonstrez acestor mega-specialiști, acestor mega care n-au făcut nimic decât contracte și proiecte sterile, care zac și au luat banii doar pe studii de fezabilitate și nu sunt puse în practică, am să demonstrez, cu toată nepriceperea mea, cu prostia mea, cum, așa cum sunt catalogat și jignit, că îi scot la tablă și acolo și să înțeleagă, ei să facă politică de la nivelul Primăriei Generale în sus.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Românca care a ajuns la 100 de ani. SECRETUL ei pentru o viață mai lungă!...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
A fost descoperită o mutație genetică rară, nemaivăzută până acum la oameni