REFERENDUM 2012. Ioan Rus a votat „pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viața politică din țară”

Publicat: 29 07. 2012, 08:55
Actualizat: 29 07. 2012, 12:10

Ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, a votat, duminică dimineață, la ora 8.30, la o secție de votare de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Capitală, spunând că speră ca „lucurile să se așeze pe un făgaș normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viața politică din țară”.

„Dreptul la vot este unul asigurat prin Constituție, în consecință mi-am valorizat acest drept cu speranța că lucurile se vor așeza pe un făgaș normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care de ani de zile domină viața politică din țară”, a afirmat Rus.

REZULTAT REFERENDUM 2012 – DEMITERE BĂSESCU. HARTA INTERACTIVĂ

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

El a mai spus că la MAI este un grup operativ care monitorizează tot ce se întâmplă în țară privind desfășurarea referendumului, iar până în acest moment nu au fost înregistrate „incidente care să alermeze”, ci doar probleme de ordin tehnic, precum întârzierea unuia din membrii biroului secției de votare.

Rus a precizat că pe parcursul acestei zile el se va afla la MAI, dar va merge și în localități din jurul Capitalei pentru a vedea cum se desfășoară referendumul.