REFERENDUM 2012. Ion Iliescu și soția sa au votat la Liceul „Jean Monnet”, unde s-au întâlnit cu Dana Năstase

Publicat: 29 07. 2012, 08:54
Actualizat: 29 07. 2012, 09:19

REFERENDUM 2012, ziua decisivă. Fostul președinte Ion Iliescu a votat, duminică dimineață, la Liceul „Jean Monnet” din Capitală, unde s-a întâlnit cu Dana Năstase, soția fostului premier Adrian Năstase. Ion Iliescu a venit la vot în jurul orei 8.00, alături de soția sa, Nina.

El s-a întâlnit la secția de votare de la Liceul „Jean Monnet” cu Dana Năstase, soția fostului premier Adrian Năstase, care a venit la vot împreună cu cei doi fii, Andrei și Mihnea. Dana Năstase i-a spus fostului președinte că a sperat să fie mai multă liniște dimineața.

REZULTAT REFERENDUM 2012 – DEMITERE BĂSESCU. HARTA INTERACTIVĂ

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

Fostul șef al statului a spus că la referendumul pentru demiterea președintelui a votat „da”, pentru „limpezirea lucrurilor în țară”.

„Deși votul e secret am votat «Da», pentru necesitatea limpezirii lucrurilor în țară. Am decis să mergem pe răcoare, de dimineață. Opțiunea era clară. Să se limpezească apele, să avem un climat mai firesc, mai normal. Să vedem dacă merg la partid. Nu sunt nerăbdător. O să aștept cu seninătate și interes să văd cum se exprimă cetățenii”, a declarat Ion Iliescu după ce și-a exercitat dreptul de vot.

PSD anunțase că Ion Iliescu va merge la vot la ora 10.30, însă fostul șef al statului a mers la urne cu mai bine de două ore mai devreme.

Departamentul Politic, politic@mediafax.ro