Ședință de criză la PDL. Democrat-liberalii se întrunesc în Colegiul Director pentru a face strategia antiUSL. Pe ce scenariu merg pedeliștii

Publicat: 04 07. 2012, 15:53
Actualizat: 04 07. 2012, 19:36

Liderii PDL din teritoriu au fost convocați pentru luni, la ora 11.00, într-o ședință a Colegiului Director unde, alături de conducerea centrală a partidului să pună la punct strategia antiUSL, au declarat, pentru gândul, surse din PDL. 

Democrat-liberalii încearcă să se mobilizeze și să-și revină după ce în câteva zile au pierdut controlul Senatului și Camerei Deputaților, prin revocarea lui Vasile Blaga și Robertei Anastase. Mai mult, sunt pe cale de a fi debarcat și președintele Traian Băsescu, odată cu votul de suspendare în Parlament.

Scenariul pedeliștilor nu este unul tocmai optimist, ei estimând că la referendumul de demitere președintele Traian Băsescu nu va avea șanse de câștig.

Într-o asemenea situație, la alegerile prezidențiale anticipate, susțin surse din PDL, candidatul susținut de partid va fi, cel mai probabil, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, cu care democrat-liberalii sunt într-un dialog continuu în ultima perioadă.