Șova vrea să o alerge pe Udrea pe Arena Rapid

Publicat: 20 05. 2014, 19:35
Actualizat: 18 05. 2015, 20:08

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, îi lansează o provocarea deputatei PMP, Elena Udrea, care a criticat lipsa membrilor Guvernului de la semi-maratonul organizat în București, propunându-i Elenei Udrea să participe la o cursă în doi, de zece kilometri, care să aibă loc pe Arena Rapid.

Dan Șova a ținut să precizeze că premierul și alți miniștri au lipsit de la Semimaratonul Internațional București ca un gest de solidaritate cu Gabriela Szabo, căreia i-a murit recent tatăl.

„O provoc pe doamna Udrea să rezolvăm această dispută prin sport. Săptămâna viitoare, miercuri, 28 mai, după ce trece campania electorală, o invit pe Elena Udrea de la orele 19:00 pe Arena Rapid, să alergăm unul lângă altul 10 km”, susține Șova, care semnează invitația ca membru al Guvernului României care ar fi participat la Semimaratonul Internațional București, de n-ar fi fost acel nefericit incident, și un om care iubește sportul și fair-play-ul.

El precizează că indiferent dacă Udrea se va prezenta la această cursă, el va alerge zece kilometri în numele Guvernului.