Victor Ponta îl jignește pe premier: „Boc a vorbit ca prostul în Parlament” despre ce mărețe realizări are. PDL este PCR. VIDEO

Redactor:
Cristian Andrei
Președintele Victor Ponta a declarat că "Boc a vorbit ca prostul în Parlament" despre realizările sale, în timp ce moțiunea de cenzură era despre comasarea alegerilor.

Președintele Victor Ponta a declarat că „Boc a vorbit ca prostul în Parlament” despre realizările sale, în timp ce moțiunea de cenzură era despre comasarea alegerilor.

Chiar dacă a promis că nu va mai folosi cuvinte jignitoare la adresa premierului Emil Boc, președintele PSD a spus după ce moțiunea de cenzură a picat în Parlament că „Boc a vorbit ca prostul despre mărețele sale realizări”.

„Uitați-vă cât seamănă Igaș cu Postelnicu, sunt la fel de analfabeți și incapabili, Elena Udrea este la fel de arogantă și lipsită de cultură ca Elena Ceaușescu. Toate aceste personaje au fost reînviate și de aceea spun că PDL este PCR, iar în 2012 va trebui să facem o nouă Revoluție, sunt 22 de ani pierduți din păcate pentru România pentru că am ajuns mult mai rău decât acolo de unde am plecat”, a spus Victor Ponta.

Inchide