VIDEO Ce sume primesc de la TVR Cristian Pârvulescu, Iosif Boda și Ioana Lupea. Directorul TVR: „Unii luau bani și mai mulți”

Publicat: 12 06. 2012, 14:33
Actualizat: 15 07. 2013, 03:08

This browser does not support the video element.

Directorul general al TVR a declarat cu ocazia prezentării raportului de activitate al acestei instituții în cadrul comisiilor reunite de Cultură că analiștii Cristian Pârvulescu și Iosif Boda primeau 95 de milioane de lei lunar, ei prestând o emisiune pe săptămână pentru postul public de televiziune.

„Unii luau bani și mai mulți”, a adăugat Alexandru Lăzescu, directorul TVR. Membrul în Consiliul de Administrație al televiziunii publice, Lucia Hossu Longin, a spus că s-au angajat numai jurnaliști de la B1, Evenimentul Zilei și Kamikaze.

„Ioana Lupea a luat 98 de milioane de lei pe lună, cine a permis să plătim aceste nulități din presă cu aceste sume exorbitante?”, a precizat Hossu Longin. Aceasta a adăugat că acești jurnaliști primeau între 80 și 100 de milioane de lei.

„Moderatoarea Alina Stancu în seara când a fost învestit guvernul Ponta, a invitat numai oameni anti-Ponta, iar prima întrebare pusă a fost: „când va cădea Guvernul Ponta, vom scăpa de el?”, a spus membrul CA.

Directorul general al TVR a subliniat că moderatorarea Ioana Lupea câștiga 60 de milioane de lei vechi brut.