Survivor România. Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Concurentul propus spre eliminare

Publicat: 02/07/2021, 12:09

Joi seară a avut loc primul joc individual al săptămânii la Survivor România 2021. Marius Crăciun este primul câștigător din această săptămână. El a fost nevoit să facă prima nominalizare în consiliul din această seară.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat joi pentru prima imunitate din jocurile individuale.

Concurenții de la Survivor România 2021 au parcurs un traseu nou, dificil și cu multe obstacole, dar la final doar Marius Crăciun a câștigat.

Regulile jocurilor individuale

Concurenții au început primele dueluri individuale. Faimoșii și Războinicii nu se vor mai duela în echipe.

„În fiecare zi vom avea jocuri individuale, la capătul cărora vom avea afla numele unui câștigător, în această seară este vorba despre Marius.

Vom avea trei jocuri, cu trei consilii de nominalizare. Fiecare dintre câștigătorii zilei vor face o nominalizare.

În situația în care, unul dintre voi câștigă două jocuri individuale, acela câștigă două lucruri. Câștigă posibilitatea de a nu fi nominalizat și face la rândul său nominalizări.

În cazul în care acesta, care câștigă două din cele trei, este salvat, cel care l-a nominalizat, trebuie să-și schimbe nominalizarea.
Altfel spus, cel care câștigă două din trei primește colanul de imunitate.

La finalul celui de-al treilea consiliu de nominalizare, după ce aflăm numele celui de-al treilea și ultimul nominalizat al săptămânii, vom deschide liniile de vot, doar pentru cei trei nominalizati.

În consiliul de eliminare, concurentul care va acumula cele mai puține voturi dintre cei trei, paraseste competitia Survivor România.”, a anunțat Daniel Pavel.

Pe cine vrea Marius Crăciun să trimită acasă

Consiliul de nominalizare l-a pus în dilemă pe Marius Crăciun din echipa albastră.

„Voi face din punct de vedere sportiv.

Chiar dacă acum suntem individuali și aș putea să votez din punct de vedere strategic, pentru a fi benefic mie, să ajung mai departe în finală. Dar nu voi face asta pentru că îmi place să mă lupt cu cei mai buni.

Eu doar fac o nominalizare care va ieși în față, iar legat de ziua de astăzi și de-a lungul competiției, nominalizarea mea va merge către Elena”, a explicat Marius.

După ce a aflat că ar putea pleca de la Survivor România 2021, Elena a făcut declarații.

„Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea și ce final vom avea. Trebuie să demonstrăm și publicul este cel care decide”, a spus Elena Marin.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase