Horia Tecău s-a calificat în finala turneului de tenis de la Madrid

Horia Tecău s-a calificat în finala turneului de tenis de la Madrid
Perechea formată din jucătorul de tenis din România Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în finala probei de dublu a turneului Masters 1000 de la Madrid.

Cei doi au învins în semifinale perechea formată de grecul Stefanos Tsitsipas și olandezul Wesley Koolhof, scor 6-4, 5-7, 10-5.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au acces în semifinalele probei de dublu după un abandon. Marcelo Demoliner și Daniil Medvedev au abandonat înaintea sferturilor, astfel încât perechea româno-olandeză a evoluat direct în semifinale.

În finală, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se vor confrunta cu câștigătorii partidei dintre Diego Schwartzman/Dominic Thiem (Argentina/Austria) – Guido Pella/Joao Sousa (Argentina/Portugalia), meci ce se dispută sâmbătă, începând cu ora 18.00, ora României.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer își trec astfel în cont cea mai bună performanță în sezon, printr-o primă prezență în finala unui turneu Masters 1000. Cei doi mai au o semifinală și o finală jucate în turnee de 500 de puncte.

 

Inchide