Bogdan Argeş Vintilă e noul ANTRENOR al FC Argeș! Care e perioada pe care a semnat

Publicat: 15/03/2023, 18:35
Actualizat: 15/03/2023, 18:38

Bogdan Argeş Vintilă e noul antrenor principal al echipei FC Argeş. Clubul a început sezonul cu Andrei Prepeliţă ca antrenor, care a fost înlocuit după 15 etape cu Marius Croitoru, cel care a plecat după etapa 29.

FC Argeş a fost condusă de interimarul Dragoş Radu în ultimul timp.

Echipa a încheiat sezonul regulat pe locul 14, cu 27 de puncte, iar în play-out va debuta cu Universitatea Cluj, luni,cde la ora 21:00.

Bogdan Argeş Vintilă e noul antrenor al FC Argeș!

Bogdan Argeş Vintilă a fost secundul lui Gică Hagi la Galatasaray, Viitorul, Astra Giurgiu, apoi a devenit principal la Viitorul, a fost selecţionerul naţionalei U 17, principal la FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB şi FCSB II.

„Clubul FC Argeş şi Bogdan Argeş Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale ce se va întinde până în vara lui 2025”, se arată în comunicatul echipei.

Vintilă a revenit la FC Argeş după 16 ani, din 2007.

„Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă – Bogdan Argeş Vintilă

  • Argeș Vintilă este liber de contract după despărțirea de FCSB 2 care a avut loc în vara lui 2021
  • Foto:Facebook.com/FCArges1953
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase