„Capul jos!”. Cum explică Hagi dezastrul din Cipru

Capul jos!. Cum explică Hagi dezastrul din Cipru
Publicat: 03/08/2017, 00:05

.Finalul celor 90 de minute l-a găsit pe Gică Hagi vorbind despre diferența foarte mare de experiență europeană dintre tinerii săi jucători și cei ai lui Apoel și despre ocaziile ratate de Florinel Coman și Bogdan Țîru în startul partidei. Antrenorul și patronul Viitorului a recunoscut superioritatea adversarului și a transmis că revenirea lui Coman e singurul lucru bun într-o seară de uitat.

„Am început foarte bine și am ratat ocazii incredibile. Ar fi trebuit să marcăm, știam foarte bine ce avem de făcut, dar nu a fost să fie așa cum am vrut noi. Sunt dezamăgit, pentru că așteptam mult mai mult de la băieți. E clar că ei au fost mai buni decât noi în această seară. S-a văzut lipsa noastră de experiență, dar și faptul că cei de la Apoel au fotbaliști experimentați, cu foarte multe meciuri în Europa. Ei au știut să gestioneze mult mai bine momentele importante. Singurul lucru care mă bucură e că a revenit Coman și a făcut un meci bun”, a spus Hagi după meciul cu APOEL Nicosia.

FC Viitorul va merge în play-off-ul Europa League, acolo unde poate întâlni adversari precum Zenit, Athletic Bilbao (dacă trece de Dinamo), Fenerbahce, AC Milan, PSV Eindhoven, PAOK, FC Krasnodar, Bordeaux, Everton sau Marseille, nefiind cap de serie.