Ce simte Simona Halep în timpul meciurilor. Explicațiile antrenorului sportivei

Publicat: 31 03. 2016, 15:53
Actualizat: 02 11. 2016, 14:15

Simona Halep a solicitat de foarte multe ori intervenția antrenorului american Darren Cahill și în sfertul de finală al turneului de la Miami de jucătoarea elvețianca Timea Bacsinszky, pierdut de jucătoarea româncă cu 6-4 3-6 2-6.

„Comunic mult cu Simona în timpul meciurilor, ea apelează des la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin. Încă nu ne cunoaștem suficient de bine, astfel că e nevoie să îmi spună ce simte în anumite momente, astfel încât pe viitor să știu cum să pregătim fiecare meci. Dar este doar un lucru de moment, în curând nu o să mă mai vedeți prea des pe teren în timpul meciurilor. În turneele de Grand Slam „coaching-ul” este interzis, astfel că Simona trebuie să învețe să își rezolve singură problemele. Dar pentru a ști cum să o ajut înaintea meciurilor trebuie să înțeleg ce simte în timpul lor”, a explicat australianul, conform tennis.com.

Simona Halep, aflată în prezent pe 5 WTA, va pierde un loc în clasament începând de luni, 4 aprilie. Sportiva în vârstă de 24 de ani va ocupa locul 6 WTA, fiind depășită de Victoria Azarenka, 8 WTA în acest moment, jucătoare pregătită chiar de fostul antrenor al româncei, Wim Fissette.