Contre la Bayern Munchen! Manuel NEUER a făcut praf conducerea și acum a primit replica! „Am simțit că mi se rupe inima”

Publicat: 05/02/2023, 17:00

Portarul Manuel Neuer s-a accidentat la schi și e indisponibil, iar cei din conducere au decis să-l demită pe antrenorul care-l pregătea de 11 ani pe goalkeeper.

Enervat, Neuer a criticat public hotărârea șefilor, iar replica a venit acum de la directorul sportiv, Hasan Salihamidzic.

Manuel Neuer, indisponibil până la sfârşitul sezonului (accidentat la piciorul drept), a făcut o serie de declarații dure în presa internațională după ce Toni Tapalovic, antrenorul cu portari ai lui Bayern din 2011 și prieten bun al vedetei din poarta echipei germane, a fost îndepărat.

Manuel Neuer a făcut praf conducerea și acum a primit replica

Bayern Munchen l-a înlocuit pe Neuer cu portarul Yann Sommer, de la Borussia Monchengladbach.

„Acea lovitură m-a afectat foarte mult. Am aflat de la responsabilii clubului. A venit de nicăieri și pentru mine și pentru Toni. Nu am înțeles și chiar m-a deranjat. Toni a fost mereu unul dintre noi, timp de 11 ani și jumătate a lucrat nu doar cu mine, ci pentru întreg grupul de portari, pentru antrenori și pentru club. Pentru mine a fost o lovitură, când deja eram la pământ. Am simțit că mi se rupe inima. A fost cel mai brutal lucru experimentat în cariera mea. Toți din grupul nostru au început să plângă când au aflat. Cred că asta spune totul”, a declarat Neuer.

Portarii sunt o echipă în cadrul echipei, dar Toni a fost popular în întreaga echipă – Manuel Neuer

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al Bayern Munchen, i-a răspuns, în presa germană: „Ne afectează şi pe noi, pentru că Manuel şi-a pus interesele personale mai presus de interesele clubului. Înţeleg că Manuel este afectat personal. Dar, în calitate de căpitan, m-aş fi aşteptat la o atitudine diferită de la el…Decizia dificilă nu a avut nicio legătură cu Manuel şi i-a fost explicată…Dacă vor exista consecinţe, le vom discuta mai întâi cu Manuel”.

Foto: facebook.com/manuel.neuer

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase