Dani Coman revine în funcția de președinte la Hermannstadt! „Mă bucur că fac parte din acest proiect”

Dani Coman revine în funcția de președinte la Hermannstadt! Mă bucur că fac parte din acest proiect
Prin ce calvar a trecut Dani Coman, după ce s-a infectat cu coronavirus: “Îi curgeau ochii, dar nu simțea nimic!” Care se simte acum fostul portar
Publicat: 25/01/2023, 20:22

Fostul portar al Rapidului, Dănuţ Coman, s-a întors la clubul de fotbal AFC Hermannstadt, în postul de preşedinte executiv, au anunţat, miercuri, reprezentanţii grupării sibiene pe pagina oficială de Facebook.

„Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv AFC Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!”, a anunţat AFC Hermannstadt.

În vârstă de 43 de ani, Dănuţ Coman a plecat de la AFC Hermannstadt în luna august a anului trecut în urma problemelor financiare cu care se confrunta echipa din Superligă.

Dani Coman revine în funcția de președinte la Hermannstadt! „Mă bucur că fac parte din acest proiect”

„Am revenit la fel de entuziast ca şi prima dată, îmi doresc să facem performanţă în continuare, aşa cum am făcut şi prima dată când am venit la Sibiu.

Ne-am îndeplinit un obiectiv, acela de a promova această echipă, acum echipa a revenit la Sibiu pe un stadion extraordinar de frumos, care este o mare realizare pentru oraş şi pentru întreg fotbalul românesc.

Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sper să facem performanţă în continuare

A fost un moment, atunci când s-au pierdut cele nouă puncte, în care am zis că, indiferent de ofertele pe care le-am avut, îmi doresc să revin să lupt alături de colegii mei pentru a recâştiga cele nouă puncte pentru că sunt câştigate pe teren, sunt muncite”, a declarat Coman.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu ocupă în acest moment locul 9 în clasamentul Superligii, după ce AFC Hermannstadt a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase