Cosmin Contra și Ciprian Marica, eroi în Spania: Getafe se menține în prima ligă

Publicat: 19 05. 2014, 07:47
Actualizat: 29 07. 2014, 18:20

Marica, integralist, a marcat în minutul 42 și în minutul 90+2, din penalti.

Golul echipei Rayo Vallecano a fost înscris de Trashorras ’67.

Presa spaniolă a subliniat, duminică seară, rolul atacantului Ciprian Marica în menținerea formației Getafe în prima ligă spaniolă, notând că românul și-a salvat echipa prin cele două goluri marcate în ultima etapă a sezonului.

„Ciprian o salvează pe Getafe”, au titrat jurnalele Marca și As. Marca a precizat că românul „și-a justificat achiziționarea de către clubul spaniol cu două goluri ce aduc participarea la un nou sezon de prim eșalon”.

As mai scrie că, la golul înscris din penalti, Marica a dat echipei Getafe „aerul necesar pentru a respira”, într-un moment în care formația pregătită de Cosmin Contra părea să aibă nevoie de „respirație artificială”.

„Ciprian o menține pe Getafe în Primera”, a titrat și Las Provincias, menționând că echipa lui Contra și Marica a obținut o victorie „dramatică”.

„Un gol al lui Ciprian în minutele de prelungire confirmă salvarea echipei Getafe”, a notat Mundo Deportivo, în timp ce Europa Press a scris: „Ciprian o menține pe Getafe încă un an în Primera”.

La Rayo, fundașul Răzvan Raț a fost integralist.