Cum a reacționat Ilie Năstase când a fost întrebat de Simona Halep. „N-am ce să comentez!”

Publicat: 21 03. 2015, 13:50
Actualizat: 23 03. 2015, 11:22

Fostul tenismen Ilie Năstase a refuzat să comenteze evoluția Simonei Halep la turneul de la Indian Wells. Contactat de ziarulring.ro, acesta a răbufnit, aparent derajat de faptul că i s-a solicitat opinia cu privire la acest subiect.

„De ce mă căutați pe mine? N-am ce să comentez!” a spus Năstase „Nici n-am văzut meciurile Simonei, pentru că am fost la Moscova”, a mărturisit el.

Nici în ceea ce privește cooptarea lui Darren Cahill ca antrenor al Simonei Halep, fostul tenismen nu a dorit să facă vreun comentariu: „Ce dacă Halep și-a schimbat antrenorul? Poate schimba câți antrenori vrea! Își permite…”, a afirmat acesta.

Pe de altă parte, fostul tenismen Florin Segărceanu a avut o reacție total opusă față de cea a lui Ilie Năstase.

„Cahill este un antrenor bun și, mai ales, un tip echilibrat”, a explicat el. „Îl cunosc, pentru că am jucat în aceeași perioadă. Darren are experiență și poate că va reuși să se apropie de Simona. Știu că s-a spus că Halep își concediază des antrenorii, dar lucrurile nu stau chiar așa, pentru că au fost înțelegeri pe termen scurt. Poate că n-o să găsească niciodată antrenorul perfect, dar important e ca Simona să obțină plusul de care are nevoie înaintea fiecărui examen decisiv”, a adăugat Segărceanu în cele din urmă.

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells, după ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras înaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Finala de la Indian Wells va avea loc duminică, la ora locală 11:00, ora 20:00 în România, când Simona Halep o va întâlni pe teren pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 21 WTA.