Duelul „câinilor” pe ARCUL de Triumf! Dinamo joacă în debutul play-off-ului cu FC Buzău, antrenată de Adrian Mihalcea

Publicat: 18/03/2023, 14:00

FC Buzău începe în forță play-off-ul, cu Dinamo, formația la care tehnicianul din Crâng, Adi Mihalcea, a jucat șase ani și pe care a și antrenat-o câteva luni.

Dinamo nu are viață ușoară în lupta pentru promovarea în prima ligă. „Câinii” încep play-off-ul contra Buzăului, echipa condusă de pe bancă de un jucător exponențial pentru alb-roșii, Adrian Mihalcea.

Partida Dinamo – FC Buzău are loc duminică, de la ora 12:00, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

Dinamo, duel cu FC Buzău, antrenată de Adrian Mihalcea

Mihalcea recunoaște că va fi dinamovist pe viață, dar duminică el și băieții săi se gândesc doar la victorie.

Antrenorul Buzăului își dorește să nu aibă surprize din partea suporterilor lui Dinamo.

„Chiar stăteam să mă gândesc. Este primul meu meci oficial ca antrenor împotriva celor de la Dinamo. „Putem să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte. Îmi imaginam cum voi fi primit, sper să nu am surprize neplăcute, mai mult în glumă pentru că nu ar avea de ce”, a spus Adrian Mihalcea, antrenorul de la FC Buzău.

Ce spun jucătorii celor de la Buzău despre meciul cu Dinamo

Alex Boiciuc, marcatorul golului egalizator din partida cu Baia Mare, care a dus Buzăul în play-off așteaptă cu nerăbdare partida cu formația lui Burcă: „Sigur va fi un meci cu atmosferă incendiară, vor fi foarte mulți suporteri și sunt sigur că va fi ceva apropiat de Liga 1. Cu siguranță va fi un meci frumos”.

Colegul său, Vali Alexandru nu s-a gândit vreo secundă că echipa sa ar putea să nu prindă play off-ul: „Eu nu am jucat niciodată în play-out și nu vreau să știu cum e acolo. În play-off ne așteaptă 10 meciuri, 10 finale, pe care le vom juca la maxim și vrem să obținem cât mai multe puncte din ele”.

FC Buzău s-a calificat în play-off-ul Ligii a II a după ce în ultima partidă din sezonul regulat a terminat la egalitate, 1-1, cu Minaur Baia Mare. „Aștept această promovare din momentul în care am venit la Buzău. Cu siguranță e scopul pe care ni l-am dorit de la început și mă bucur foarte mult că am reușit să îl realizăm. Mă bucur că golul meu a reușit să aducă acest punct care a fost vital”, a mai spus Boiciuc.

Chiar dacă la pauza meciului de la Baia Mare echipa sa era condusă cu 1-0, Mihalcea nu s-a temut că vor pierde play-off-ul: „Am încercat să fiu cât mai echilibrat, nu am vrut să transmit o presiune și mai mare jucătorilor, chiar și discursul de la pauză a fost unul destul de liniștit”.

Jucătorii au trăit cu emoții finalul partidei cu Minaur. „Sincer, băieții de pe bancă cred că știau deja rezultatul celorlalte partide, însă mie nu îmi venea să cred nici după terminarea meciului… Când am văzut că toată lumea se bucură, nu îmi venea să cred că am reușit calificarea”, a completat Alexandru Boiciuc, iar Valentin Alexandru a afirmat: „Toate cele 3 partide pe care le-am jucat au fost cu mare încărcătură. La început, calculele noastre erau să obținem 9 puncte din 3 meciuri, ca să fim 100% convinși de calificare, dar rezultatele au fost altele și ne-am calificat cu cinci puncte”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase