Dinamo, vești bune zi de zi: roș-albii au un nou acționar majoritar și au obținut VICTORIE cu scor de tenis pe teren de rugby!

Dinamo, vești bune zi de zi: roș-albii au un nou acționar majoritar și au obținut VICTORIE cu scor de tenis pe teren de rugby!
Publicat: 27/02/2023, 19:13

Dinamo a învins, luni seara, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 6-0, echipa Unirea Constanţa, în etapa a 17-a din eșalonul secund.

Golurile au fost marcate de Patriche (6), Iglesias (9), Bani (39 – penalti), Ghezali (43), Roşu (66) şi Borcea (87).

Dinamo nu a făcut niciun transfer în această iarnă, deoarece are interdiție la legitimat, și s-a pregătit doar pe plan local. Chiar și în aceste condiții, clubul s-a despărțit de patru jucători, Ștefan Fara (ajuns la CS Dinamo / Liga 3), Alin Dudea (CSM Reșița / Liga 3), Bogdan Gavrilă și Vasile Buhăescu (CSM Vaslui / Liga 4 Vaslui), în timp ce Marius Tomozei a fost trimis la juniori.

Dinamo, vești bune zi de zi: roș-albii au un nou acționar majoritar și au obținut victorie cu scor de tenis pe teren de rugby!

Meciul dintre Dinamo și Unirea Constanța a pus punct etapei a 17-a a Ligii 2, începută încă de joia trecută, și are șanse mari să producă o modificare privind ocupantele locurilor de calificare în play-off, acolo unde matematic au obținut biletele Steaua și Poli Iași.

În clasament, Dinamo este pe locul 6, cu 27 de puncte, iar Unirea Constanţa este pe ultimul loc, cu 12 puncte.

Lider este CSA Steaua, cu 34 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, dar cu un golaveraj mai bun.

Nou acționariat la Dinamo

FC Dinamo a anunţat că Red&White 2022 Management a devenit acţionarul majoritar al societăţii, deţinând 80,7758% din actiuni începând de vineri.

Acţiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) şi de la Asociaţia “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, încheiate vineri, Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu, reprezentanţii noului acţionar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale:

• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;

• asigurarea condiţiilor materiale şi financiare necesare susţinerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;

• îndeplinirea procedurilor şi condiţiilor necesare obţinerii licenţei pentru sezonul următor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase