El e alesul lui Negoiță: „Am fost sunat, am avut o discuție de principiu și mi-am dat acordul să vin!”. Când va fi înlocuit Miriuță

Publicat: 25 02. 2018, 16:55

„Am fost sunat de către cei de la Dinamo. Am vorbit, a fost o discuție de principiu…mi-am dat acordul să vin la Dinamo și a rămas că după ce va pleca Vasile Miriuță, ne vom întâlni pentru a stabili detallile”, a spus cel poreclit „Smurd” pentru ProSport.

Mulțescu a purtat o discuție cu președintele „câinilor”, Alexandru David, urmând ca acționarul majoritar Ionuț Negoiță să se întoarcă luni din Dubai.

Mulțescu va avea ca obiectiv clasarea pe locul șapte la finalul play-out-ului și câștigarea Cupei României. Interesant e că el ar putea debuta pe banca roș-albilor chiar împotriva fostei sale echipei, CSU Craiova, „câinii” și oltenii urmând a se duela joi în sferturile Cupei.

Gigi Mulțescu a jucat în „Ștefan cel Mare” în perioada 1979 – 1985, câștigând trei titluri și două Cupe. A și antrenat trupa roș-albă în trei perioade, în 1990 – 1991, în 2008, atunci când a stat câteva etape, și-n 2013, când a condus echipa doar în opt partide. Până acum nu a reușit să câștige vreun trofeu ca antrenor.

Pe lista înlocuitorilor lui Miriuță se află și alți foști dinamoviști, numele cel mai sonor fiind al lui Mircea Rednic, liber de contract după despărțirea de belgienii de la Mouscron. „Puriul” însă este o variantă mult mai scumpă.