Frații Becali primesc o veste proastă din Italia

Publicat: 21 07. 2013, 19:58
Actualizat: 09 08. 2014, 23:37

Ioan și Victor Becali au primit o veste teribilă din Italia: conducerea clubului Juventus Torino a decis să rupă orice legătură cu firma lor de impresariat.

Decizia ar fi fost luată din cauza litigiului existent între Adrian Mutu și Chelsea Londra, în care și Juventus a devenit parte, după ce britanicii i-au acționat în instanță pentru a plăti despăgubiri, scrie presa italiană.

După ce au văzut că nu pot recupera banii de la Mutu, londonezii au început o nouă acțiune în instanță și au dat în judecată Juventus, primul club la care Mutu s-a transferat în momentul în care suspendarea pentru consum de substanțe interzise a expirat.

Nemulțumiți de situația creată, șefii lui Juventus ar fi hotărât să nu mai colaboreze cu frații Becali, conform presei italiene, care redă și o declarație a lui Giovani: „Este exclus să ducem jucatori la Juventus!”

În această vară, frații Becali au transferat doi fotbaliști români în Serie A – Marius Alexe la Sassuolo și Constantin Nica la Atalanta. De asemenea, ei au intermediat împrumutul lui Denis Alibec de la Inter la Bologna.