Gigi Becali vrea o nouă zi liberă și amenință conducerea închisorii: ”Vă reclam la CEDO și vă cer daune de 1.000.000 euro”

Publicat: 21 06. 2014, 17:25
Actualizat: 29 07. 2014, 19:16

Cererea a fost înaintată de avocații lui Gigi Becali către conducerea penitenciarului Poarta Albă, anunță televiziunile de știri.

Gigi Becali se folosește astfel de hotărârea conform căreia toate sancțiunile dictate de penitenciarul Poarta Albă, după precedenta sa zi liberă, au fost anulate.

La precedenta sa zi în libertate, Gigi Becali a discutat zeci de minute cu presa, motiv pentru care a fost sancționat de penitenciarul Poarta Albă, interzicându-i-se să mai iasă la muncă, la Academia lui Hagi de la Ovidiu, și limitându-i-se numărul de vizite.

”Ce faceți, mă, cu mine? Vă bateți joc de mine? Vreți să mă duc la CEDO să vă cer daune de 1 milion de euro? După ce că am fost sancționat aiurea, iar Tribunalul mi-a dat dreptate, tot nu mă lăsați să ies la muncă? Dacă nu mă scoateți luni (n.r. 23 iunie) la muncă, vă reclam la CEDO”, ar fi tunat Gigi Becali în pușcărie, conform ziarelor de sport.