Ioan Becali crede în transferul lui Chiricheș: „Nu a căzut nimic, problema e Gigi Becali”

Publicat: 03 08. 2013, 10:08
Actualizat: 21 05. 2015, 00:16

Ioan Becali, impresarul lui Vlad Chiricheș, încă mai speră ca transferul jucătorului stelist la Tottenham să se realizeze.

„Din partea noastră, nu a căzut nimic. Tottenham a trimis o ofertă, oferta pe care Steaua o dorea. Acum, Steaua trebuie să dea un răspuns, pe care nu l-a dat încă. Din punctul de vedere al jucătorului, nu este nicio problemă, ne-am pus de acord”, a declarat Ioan Becali la o televiziune de sport.

Anunțul impresarului vine după ce, miercuri, managerul Stelei, Mihai Stoica, a anunțat că transferul lui Chiricheș la Tottenham a căzut, Gigi Becali fiind nervos că englezii nu îl lasă pe fundaș să se califice cu Steaua în Liga Campionilor. „’Gigi a zis: Cine e Tottenham? Eu sunt Gigi Becali’. Pe Gigi nu îl mai interesează absolut nicio sumă. Chiricheș datorează mai mult Stelei decât îi datorează Steaua lui, l-am anunțat și pe el”, a declarat Mihai Stoica la o televiziune de sport.

Ioan Becali îl contrazice, însă, pe managerul Stelei, spunând că Tottenham era dispusă să-l lase pe Chiricheș să joace și returul cu Dinamo Tbilisi. „Oamenii erau dispuși să-l lase să joace și returul și imediat după meci să vină să facă vizita medicală. Dar aveau nevoie de un răspuns la hârtia pe care au trimis-o, ca să nu aibă alte surprize, că Steaua mai vrea un milion sau altceva. N-am mai pățit așa ceva. Problema cea mai mare a fost comunicarea cu Gigi Becali”, a declarat Ioan Becali.