Istvan Kovacs, DEZASTRU la Barcelona – PSG! Xavi l-a mitraliat. Știm prima semifinală de Liga Campionilor

Publicat: 17 04. 2024, 06:16

Paris Saint-Germain şi Borussia Dortmund vor juca prima semifinală de Liga Campionilor din sezonul 2023-2024.

Cele două formații s-au calificat, marțp seară, după ce au eliminat formaţiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2,

Istvan Kovacs, DEZASTRU la Barcelona – PSG! Xavi l-a mitraliat. Știm prima semifinală de Liga Campionilor

În meciul arbitrat de Istvan Kovacs, PSG s-a impus prin golurile marcate de Dembele (40), Vtinha (54) şi Mbappe (41, 89). Pentru FC Barcelona a punctat Raphinha, în minutul 12.

Istvan Kovacs a făcut mai multe greșeli pe parcursul partidei. Ilkay Gundogan a fost faultat în interiorul suprafeței de pedeaspă, însă arbitrul „a refuzat” să acorde un penalty clar pentru Barcelona.

Ziarele catalane au avut o reacție vehementă la adresa arbitrului român, pe care l-au criticat dur pentru deciziile luate pe parcursul jocului, în care Barcelona s-a ales cu mai multe „victime”: Ronald Araujo, Xavi și antrenorul de portari au fost eliminați.

„Este păcat că munca sezonului se va risipi din cauza unei eliminări care a fost inutilă. Arbitrul a fost foarte slab. I-am spus că a fost un dezastru. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar marchează sezonul și trebuie spus.

Barça va încerca din nou. Eu nu sunt important. Dar Liga Campionilor pe care am făcut-o este remarcabilă. E păcat că munca unui sezon se termină aici din cauza unei decizii a arbitrului. I-am spus arbitrului că a fost foarte rău”, a declarat Xavi, după meci, citat de sport.es.

4 goluri pentru Borussia Dortmund pe teren propriu

La meciul Atletico Madrid – Borussia Dortmund, nemții s-au calificat după 4-2 în retur şi 1-2 în tur.

Pentru Atletico au marcat Hummels (49 – autogol) şi Correa (64). Golurile germanilor au fost înscrise de Brandt (34), Maatsen (39), Fullkrug (71) şi Sabitzer (74).