Raul Rusescu pleacă de la FC Sevilla sub formă de împrumut

Publicat: 23 12. 2013, 17:51
Actualizat: 23 12. 2013, 17:57

Atacantul Raul Rusescu va fi împrumutat, în perioada de transferuri din ianuarie, de formația spaniolă FC Sevilla echipei portugheze Sporting Braga, clubul lusitan având opțiunea de a-l cumpăra pe jucătorul român în vară, a declarat, miercuri, impresarul Victor Becali.

„Este un pas bun, pentru că sunt convins că va juca titular la Braga. Ei au și o opțiune de cumpărare din vară. Pentru Raul este important să joace și atunci am ales această soluție, care convine și clubului și jucătorului și se va perfecta în zilele următoare”, a spus Becali, la Sport.ro.

Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureștean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. El a evoluat în șapte partide pentru formația spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcând trei goluri, toate în Liga Europa.

Braga, formație eliminată din play-off-ul Ligii Europa de Pandurii Târgu Jiu, ocupă locul 7 în prima ligă portugheză, cu 19 puncte, în 14 etape. Pe primele trei locuri sunt clasate Sporting Lisabona, FC Porto și Benfica, toate cu câte 33 de puncte, despărțite de golaveraj.