Regina Elisabeta a Marii Britanii, mesaj de felicitare pentru Emma Răducanu (18 ani) după victoria de la US Open: „O realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără” / Sportiva cu origini românești, lăudată și de Ducele şi ducesa de Cambridge

Publicat: 12 09. 2021, 10:55
Actualizat: 12 09. 2021, 14:18
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto: Shutterstock

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu, la scurt timp după ce a câștigat finala US Open, prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe site-ul oficial al Casei Regale. De asemenea, sportiva cu origini românești a primit un mesaj de felicitare și din partea prinţului William și a ducesei Kate Middleton.

„Te felicit pentru succesul obținut la US Open. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără şi e dovada muncii tale extraordinare şi a dedicării. N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generaţie a jucătorilor de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări, ţie şi mulţilor tăi fani. Elizabeth R.”, este mesajul transmis de Regina Elisabeta a II-a, prin intermediul unei scrisori publice, publicată pe site-ul oficial al Casei Regale.

Emma Răducanu, felicitată și de Ducele şi ducesa de Cambridge

„Felicitări uriaşe Emma Raducanu pentru performanţele tale uimitoare şi victoria istorică de Grand Slam! Incredibil – suntem cu toţii atât de mândri de tine”, este mesajul postat pe Twitter de Prinţul William și ducesa Kate Middleton.

Emma Răducanu a câștigat finala US Open 2021, sâmbătă noaptea, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3. Britanica nu a pierdut niciun set tot turneul, ajungând astfel la 10 victorii la rând cu scorul de 2-0 la seturi, la US Open.


CITEȘTE ȘI: Un prezentator britanic a stârnit o controversă la adresa Emmei Răducanu: „Dacă joci în finală, eşti britanică. Dacă eşti chelneriţă, eşti româncă”