Steaua este interesată de transferul a unsprezece jucători

Publicat: 28 08. 2013, 16:23
Actualizat: 28 08. 2013, 16:23

Gruparea FC Steaua, calificată marți seară în grupele Ligii Campionilor, este interesată de transferul a unsprezece jucători, a anunțat managerul grupării roș-albastre, Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

„Avem o listă cu jucători cărora le vom face oferte, iar dacă din această listă vom transfera cinci atunci ne vom declara mulțumiți. Pe lista noastră sunt fundașii Piotr Celeban (FC Vaslui), Fernando Varela (FC Vaslui), Vit Benes (FK Jablonec); mijlocașii Ionuț Neagu (Oțelul Galați) și Laurențiu Iorga (Oțelul Galați), Haubert Guilherme (Petrolul Ploiești) și atacanții Wesley Lopes (liber de contract), Paul Batin (CFR Cluj), Pantelis Kapetanos (CFR Cluj). Și ar mai fi încă doi atacanți care nu sunt pe această listă, pentru care vom vedea dacă vom obține aprobarea de la patronul nostru. Este vorba de Daniel Chima (FK Molde) și de Mana Dembele (Clermont)”, a afirmat Stoica.

Echipa Steaua București a terminat la egalitate, marți, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varșovia, din manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor și s-a calificat în grupele competiției grație golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3).