Liderul clanului Corduneanu, mărturie despre lunile petrecute în spatele gratiilor: „În pușcărie e foarte greu, cei slabi de înger sau cei fără recomandare au viață grea”

Redactor:
Maria Stoica
Liderul clanului Corduneanu, mărturie despre lunile petrecute în spatele gratiilor: „În pușcărie e foarte greu, cei slabi de înger sau cei fără recomandare au viață grea”
Liderul clanului Corduneanu, mărturie despre lunile petrecute în spatele gratiilor: „În pușcărie e foarte greu, cei slabi de înger sau cei fără recomandare au viață grea”. Foto; Facebook

Liderul clanului Corduneanu, Costel, ieși recent din spate gratiilor, a vorbi, într-un interviu pentru BZI, despre perioada pe care a petrecut-o în închisoare. Acesta a afirmat că nu este șeful niciunui clan, susținând că este doar fratele mai mare: „În pușcărie e foarte greu, cei slabi de înger sau cei fără recomandare au viață grea”.

Costel Corduneanu a fost eliberat zilele trecute din penitenciar, după ce a stat închis câteva luni. Acesta spune că își asumă tot ce face și nu se ferește de trecut, dar, în același timp, susține că a ajuns la vârsta la care vrea să își supravegheze copii și să aibă grijă de nepoți.

Cordureanu: ”Vreau să am grijă de copii și nepoți”

Am ieșit din pușcărie unde am stat 23 din 24 de ore în celulă. Stare mea de sănătate nu mi-a permis să ies mai mult la activități. A fost o perioadă grea. La pușcărie nu este ușor. Pentru cei slabi de înger sau pentru cei care intră fără o recomandare e foarte greu. Eu nu mă plâng de pușcărie, a trecut. Vreau în schimb să nu mai ajung acolo. Am 50 de ani, vreau să am grijă de copii, de nepoți. Nu mai vreau să am probleme cu legea”, a spus Costel Corduneanu în interviul pentru BZI.

Codreanu: ”Nu am spus niciodată că nu am greșit”

Costel Corduneanu a spus, în nenumărate rânduri, că nu i s-a făcut dreptate, însă mărturisește că și-a recunoscut mereu greșilele.

„Eu nu am spus niciodată că nu am greșit. Mi-am recunoscut greșelile. Am vrut să fiu judecat pe drept. Am stat închis, iar după ce m-am eliberat, s-a demonstrat că fapta pentru care am stat închis nu există. Ce înseamnă asta? Înseamnă că am fost judecat pentru numele meu, pentru Corduneanu, nu pentru faptă”, a completat Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a mers la sediul Inspectoratului de Poliție Iași pentru a se preda, pe 30 ianuarie 2020. Acesta a fost încarcerat până pe 17 septembrie 2020, stând în penitenciar timp de 7 luni și jumătate. La sfârșitul lunii ianuarie, Costel Corduneanu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la pedeapsa de 3 ani de închisoare, cu executare. În ultimele luni, acesta a formulat mai multe cereri de liberare condiționată, cele mai multe fiind respinse de instanțele din Cluj și Mehedinți. Cu toate acestea,  în urmă cu trei zile, Tribunalul Mureș a admis contestația făcută de Costel Corduneanu.

Motivul pentru care interlopii preiau numele soției după căsătorie

După căsătorie, mulți interlopi își schimbă numele de familie, sperând, astfel, că pot păcăli organele statului și, astfel, să scape de închisoare. Polițiștii spun, însă, că practica nu îi ajută mai deloc pentru că în baza de date se observă imediat schimbarea numelui după ce este introdus CNP-ul celui căutat.

Nu doar interlopii au apelat la această metodă, ci și diverși oamenii de afaceri. Spre exemplu, Dinel Staicu, condamnat la șapte ani de închisoare pentru fraudarea Băncii Internaționale a Religiilor (BIR), a preluat numele soției, figurând drept Dinel Nuțu, iar o bună perioadă autoritățile nu au reușit să-l prindă.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Anchetă: Rusia a continuat să producă Novichok mult timp după ce a promis că oprește...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
IREAL! Țara în care oamenii fac 2 ani de ÎNCHISOARE pentru mască. Are mai puține...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide