8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Accident grav cu patru morți în județul Sălaj. Zece ambulanțe au acționat la locul tragediei

Publicat: 09 07. 2020, 07:53
Actualizat: 09 07. 2020, 08:06
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Accident grav cu patru morți în județul Sălaj. Zece ambulanțe au acționat la locul tragediei

Patru persoane au murit și alte patru au fost rănite grav într-un accident rutier teribil, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe Drumul Național DN 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, județul Sălaj.

Tragicul accident, din cauza unei depășiri neregulamentare

IPJ Sălaj anunță că șoferul unei mașini a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism, peste marcajul longitudinal simplu continuu, și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zăuan – Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

GÂNDUL LIVE. Florin Roman, deputat PNL, Adrian Țuțuianu, senator Pro România și Tudor Ionescu, secretar general adjunct ALDE, invitații Emmei Zeicescu, joi, 9 iulie, de la ora 11.30

Florin Roman, deputat PNL, Adrian Țuțuianu, senator Pro România și Tudor Ionescu, secretar general adjunct ALDE se numără printre invitații Emmei Zeicescu la GÂNDUL LIVE, joi, 9 iulie, începând cu ora 11.30.

Povestea Claudiei, moașa din Călărași care a devenit simbolul Sistemului Național de Sănătate din Marea Britanie. A pornit de jos, iar acum este celebră în Regatul Unit

O moașă din Călărași, care a părăsit România în 2013, a ajuns una dintre imaginile simbol ale sistemului britanic de sănătate. Într-o campanie care marchează împlinirea a 72 de ani de la înființarea Sistemului Național de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, fotografia Claudiei Anghel apare în postere uriașe, pe clădiri celebre, în cele mai frecventate locuri publice, pe panouri publicitare, pe autobuze și în stații de transport public.

Profesor universitar român la o facultate de medicină din California: „Nu e fake. Cumnatul meu e mort și sora mea e în spital!”

Mihai Covașă, profesor universitar la o facultate de medicină din sudul Californiei, spune că nu înțelege de ce unele persoane nu cred în coronavirus, în condițiile în care virusul a ucis peste 500.000 de oameni în toată lumea.

Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu Covid-19. Remus Gabriel Mihalcea are simptome ușoare

Managerul Spitalului Colentina, Remus Gabriel Mihalcea, are coronavirus și este internat, au confirmat, miercuri seara, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

EXCLUSIV. Rebecca, steaua baletului românesc, a fost admisă la Academia de Balet din Sankt Petersburg: „Îmi doresc să mă întorc în România și să reclădesc acest sistem”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Ciolacu, despre deputații care au făcut scandal la fast-food: La finalul mandatului vor avea timp

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că a sunat la fast-food-ul unde deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au făcut scandal și și-a cerut scuze. În plus, liderul PSD dă de înțeles că cei doi nu vor mai candida pentru un alt mandat.

Firea a luat foc: Este înregistrat! Voi depune plângere împotriva Violetei Alexandru

Gabriela Firea a declarat, la România TV, că unul dintre consilierii guvernamentali i-a sunat pe mai mulți directori din companiile municipale și i-a chemat la sediul PNL pentru a spune secrete de serviciu.