8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Bărbatul care a împușcat un tânăr lângă o frizerie, ”Nixon”, eliberat de judecători

Redactor:
Florentina Dinu
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Bărbatul care a împușcat un tânăr lângă o frizerie, ”Nixon”, eliberat de judecători

Bărbatul care a împușcat un tânăr lângă o frizerie, ”Nixon”, eliberat de judecători

Bărbatul de 45 de ani, care a împușcat un tânăr lângă o frizerie din Capitală a fost lăsat în libertate, dar se află sub control judiciar. Între timp, polițiștii continuă cercetările și caută și alte persoane implicate în scandal.

Bărbatul a fost reținut aseară. Sursele Realitatea PLUS arată că agresorii ar fi niște bărbații ar fi din Chitila și că aceștia nu fac parte dintr-un grup infracțional. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, iar victima a fost împușcată cu un pistol cu bile. Trei persoane ar fi suspecte pentru acest incident.

COVID-19. Medicul Virgil Musta: „Valul doi a venit deja în unele zone din țară”

Medicul Virgil Musta de la Timișoara a remarcat că, în anumite zone din țară, numărul de cazuri este mai mare decât în perioada acută a pandemiei, ceea ce ne indică faptul că avem deja un val doi al pandemiei de coronavirus, cel puțin local.

Litoralul românesc, aglomerat de turiști

Litoralul românesc a arătat, astăzi, ca în plin sezon. Aproape 80.000 de oameni au ajuns în acest sfârşit de săptămână la mare. Numărul este de şase ori mai mare faţă de weekendul trecut

Desfășurarea alegerilor municipale în Franța, în luna martie, a dus la o creștere cu câteva mii a numărului de spitalizări legate de COVID-19

Desfășurarea primului tur al alegerilor municipale din Franța, pe 15 martie, a contribuit la extinderea epidemiei de coronavirus, potrivit unui studiu intitulat ”Libertate, Egalitate, Fraternitate… Contaminare?”, al cercetătărilor Guilhem Cassan și Marc Sangnier de la Universitatea Namur. Potrivit concluziilor la care au ajuns specialiștii, faptul că autoritățile franceze au decis să nu renunțe la organizarea primului tur al scrutinului, deși criza epidemică începuse deja în Hexagon, a dus la apariția a 4.000 de cazuri de spitalizare în plus, legate de COVID-19.

EVALUARE NAȚIONALĂ. Rezultatele finale: Numărul candidaţilor cu media zece s-a dublat faţă de anul trecut. La cât a crescut numărul elevilor cu medii peste 5 după contestații

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională arată că 76,2% dintre elevi au obţinut medii mai mari sau egale cu cinci, în creştere faţă de rezultatele dinainte de contestaţii. Totodată, a crescut numărul candidaţilor cu media zece, ajungând la 892.

VIDEO. Un militar a alergat 600 de km până la Satu Mare pentru o polițistă bolnavă de leucemie

Un militar a alergat de la Galaţi la Satu Mare pentru a susţine o cauză umanitară a unei poliţiste diagnosticate cu leucemie acută. Cursa a fost intitulată „600 km pentru Ramona”.

Alergătorul Laurenţiu Cobzaru a ajuns vineri în municipiul Satu Mare, fiind aşteptat de către fostul ministru al Apărării, Gabriel Leş. Militarul a mărturisit că a încercat să alerge câte 10 km în fiecare oră, reuşind astfel să străbată drumul de la Galaţi la Satu Mare în şapte zile.

Horoscop 28 Iunie 2020: astazi Gemenii au parte de reuşite pe toate planurile

Gemenii au parte de reuşite pe toate planurile, Leii sunt într-o formă de zile mari, potrivit horoscop 28 Iunie 2020, iar Săgetătorii au o energie maximă la locul de muncă. Generozitatea Taurului îi va uimi pe cei din jur, iar nativii din zodia Balanță vor rezolva problemele dacă vor căuta într-adevăr soluții, potrivit horoscop 28 Iunie 2020.

Vremea pentru duminică, 28 iunie

Duminică în Capitală vor fi temperaturi cuprinse între 17 grade Celsius, dimineața, și 29 de grade Celsius la amiază, când meteorologii prognozează că cerul va fi înnorat parțial. Nu sunt anunțate ploi. În țară, prognoza meteo anunță, de asemenea, vreme însorită și cer senin în majoritatea regiunilor, cu temperaturi cuprinse între 18 și 29 de grade Celsius.

 

Inchide