8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul-erou, infectat cu noul coronavirus! Cătălin Denciu a mai avut boala în luna aprilie și a donat plasmă pentru alți pacienți!

Publicat: 17 11. 2020, 08:00
Actualizat: 17 11. 2020, 08:03
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul-erou, infectat cu noul coronavirus! Cătălin Denciu a mai avut boala în luna aprilie

Medicul erou de la SJU Neamț, care a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a salva cât mai mulți pacienți intubați la ATI din calea focului, a fost confirmat cu COVID-19, la testul făcut chiar înainte de plecarea în Belgia.

Cătălin Denciu, confirmat cu COVID-19. Medicul-erou a mai fost infectat și în aprilie cu noul coronavirus

Cătălin Denciu a fost transferat la un spital din Belgia după ce a suferit arsuri grave pe corp, în urma incendiului de la ATI COVID Piatra Neamț.

Orban, despre posibilitatea unui nou val de COVID-19: „Facem eforturi constante pentru a ne pregăti”

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni că Executivul face eforturi pentru a se pregăti pentru un eventual al treilea val de COVID-19.

Vlad Ciurea: Trebuie un lockdown mai relaxat! Masca, distanța, igiena sunt bune / Avertisment

Neurochirurgul Vlad Alexandru Ciurea spune că un lockdown precum cel din primăvară trebuie evitat, deoarece efectele psihologice sunt dăunătoare. Medicul mizează însă pe măsurile deja existente – purtarea măștii, spălarea mâinilor și păstrarea distanțării sociale.

Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, decis de reprezentanții partidelor

Reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean sunt invitați de către Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, la discuții pe tema desemnării unei persoane care să preia managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Ionel Anghel, tânărul care aștepta de trei ani un transplant de plămâni, a murit. Ultimul mesaj pe Facebook este sfâșietor

Ionuț Anghel, tânărul din Focșani în vârstă de 33 de ani care aștepta de trei ani de zile un transplant de plămâni, a decedat. Bărbatul respira cu ajutorul unui tub de oxigen, după ce o boală cruntă îi distrusese plămânii.

Profesor de microbiologie: Dacă deschidem Crăciunul vom avea al treilea val de coronavirus!

Al treilea val de COVID-19 va veni inevitabil, dacă se vor ridica restricțiile de Crăciun, avertizează Andrea Crisanti, profesor de microbiologie la Universitatea din Padova.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, printre invitații Emmei Zeicescu la ediția GÂNDUL LIVE de marți, 17 noiembrie 2020, de la ora 11.30

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția GÂNDUL LIVE de marți, 17 noiembrie 2020, de la ora 11.30.