ABUZ al Poliției! O tânără acuză că i s-au cerut favoruri sexuale în schimbul unei amenzi!

Publicat: 07 04. 2020, 12:14

Cât timp în România este decretată Starea de urgență, deplasarea în afara domiciliului se face sub respectarea prevederilor trecute în ordonanțele militare date de autorități.

De multe ori, s-au ivit tot felul de situații „speciale”, iar în unele dintre ele cetățenii au reclamat abuzuri comise de polițiști.

Este și cazul unei tinere din Curtea de Argeș, care susține că, fiind prinsă circulând fără a avea asupra ei declarația pe propria răspundere, a fost agresată verbal de reprezentantul Poliției. Concret, omul legii i-ar fi cerut fetei favoruri sexuale în schimbul amenzii pe care putea să i-o aplice!

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş anunță că a deschis deja o anchetă în acest caz. Dacă se confirmă fapta poliţistului, acesta va suporta consecințele, urmând a se lua măsurile legale.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la afirmaţiile unei persoane cu privire la un poliţişt din municipiul Curtea de Argeş, care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoştinţă că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, precizează IPJ Argeş într-un comunicat.