Accident în Covasna: Șase persoane rănite, dintre care una grav, după ce două mașini s-au ciocnit

Redactor:
Ioana Sfârlea
Șase persoane au fost rănite, vineri, după impactul dintre două autoturisme, pe DN 12, la ieșire din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, în județul Covasna. Două victime erau încarcerate, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a le scoate din autovehicule.

Pompierii militari din Covasna au fost solicitați să intervină, vineri, pe DN 12, la ieșire din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

„Forțele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea a două persoane rămase încarcerate și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, a declarat reprezentantul ISU Covasna.

În urma accidentului, șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe, din care una rănită grav și alte cinci rănite ușor.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide